TUČA, POLIVANJE, HAOS! Bili su intimni, a sada dvoje zadrugara podivljali – G*VNO smrdljivo! (VIDEO)

Psovke, pa napad!

Ručak u kom je Bane Čolak danas nameravao da uživa, preseo mu je kada je progovorila zadruagrka s kojom je do skoro bio veoma prisan. Naime, njega je, ali i ostale zadrugare ometala Nena Petrović, sa kojom je Čolak ranije bio i više nego intiman, zbog čega je nastala samo jedna u nizu svađa.

Pevačici je zametala psovka, koju je ovaj stanar uputio na račun njene porodice, zbog čega je imala želju da polije vodom Baneta.

Zadruga

– Da li je lepo tako da pričaš?! Baš su ti lepe uši! Smradino! Ja ću ga okupati napolju, pošto u kupatilo ne ulazi! Mogla sam boleščinu neku dobiti od njega! Smrdi kao tvor! Tvorina! – pričala je Nena.

– Ološu smrdljivi, skloni se od mene! Mrš u pi*ku materinu! Je*em li te u usta! Jeb*m li ti mamu u pi*ku poganu, pogani ološu! – vikao je Bane.

– Ostavi dečka na miru! Koji ti je k*rac?! Ostavi ga na miru, jedemo! Mrš u pi*ku materinu, pusti nas da jedemo! Go*no jedno odvratno! Može li ručak da prođe? Žena nije normalna! – govori je Miki.

Zadruga

Kada je Nena uzela flašu sa vodom, kako bi polila Baneta za vreme ručka, reagovao je Đekson koji je ušao u svađu sa Nenom. Pevačica je uspela u svojim namerama, pa je Čolaka okupala dok je ležao u krevetu, a kasnije je njegove stvari gazila u garderoberu.

Zadruga