Turski plastičar operiše srpske starlete besplatno kako bi ga promovisale u Srbiji! (FOTO)


Stanija Dobrojević i Ana Korać dobile nos na kompenzaciju!


Da naše starlete odlaze u Tursku pod nož, nije tajna. Međutim, malo ko zna da one ne idu kod čuvenog doktora samo zbog njegovog oštrog skalpela, već i mogućnosti da za uslugu ne plate ništa.

Tako su njegove klijentkinje, između ostalih, Ana Korać i Stanija Dobrojević, koje su turskom hirurgu umesto novca za uslugu platile reklamom na društvenim mrežama.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević
Foto: Youtube printscreen/AmiG Show

– On je jedan od najboljih plastičnih hirurga u Evropi, a među njegovim pacijentima nalaze se naše pevačice, glumice, starlete. Omiljena među njima, kako on voli da kaže, jeste Ana Korać. Nije tajna da je na njoj izvršio najveći broj korekcija, od nosa, preko kapaka, očiju, jagodica, usana – ispričao je dobro upućen izvor.

– Ana mu je platila samo prvu intervenciju, a tom prilikom mu je rekla da je ona čuveni top-model, te da je poznata širom sveta, kao i da ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Tada se doktoru učinilo da je bolje da s njom sklopi neku vrstu poslovnog dogovora i da ubuduće sarađuju na kompenzaciju, a to znači da Ana njemu ne plaća intervencije, a zauzvrat ga reklamira na svom Instagramu – ispričao je izvor za „Alo!“.

Aninim putem nedavno je krenula i starleta Stanija Dobrojević koja je kod istog plastičara iskosila oči i napunila jagodice, takođe na kompenz.

– Stanija je poznata po tome da uzima novac od objava na Instagramu i da sve što može na taj način sebi da obezbedi a da ne plati, dobrodošlo je. Videvši da je Koraćeva na licu operisala isto što je i sama želela, obratila se doktoru sa identičnim zahtevom. Rekla mu je da želi kose oči, pune jagodice i botoks na čelu, kako bi zategla lice jer ima 35 godina – ispričao je izvor za „Alo!“, a upućen u ovu priču.

Turski hirurg nedavno je objavio Stanijinu fotogarafiju na svom Instagram profilu, te objasnio šta je sve na njenom licu korigovao.

– Mačkaste oči i zatezanje lica – stoji u objavi.

Cene da vam se zavrti u glavi!

– Podmlađivanje i zatezanje lica kreće se od 3.000 do 3.500 evra, intervencija traje oko sat vremena, a oporavak oko dve nedelje.

– Mačkaste oči – intervencija koja traje oko 40 minuta, a oporavak oko deset dana. Cena ove hirurške intervencije je oko 2.500 evra.

– Botoks jedne regije (samo čelo) staje oko 200-300 evra, a efekat je vidljiv nakon 2-3 dana

– Operacija nosa (bebi nos) traje oko sat vremena, oporavak od nedelju do dve, a cena 3.500-4.000 evra

– Jagodice (punjene hijaluronskim filerima) koštaju u zavisnosti od količine ubrizganog hijalurona, a mogu koštati od 1.000 do 3.000 evra

Izvor: srbijadanas.com