“ZAKUNI SE DA NISI TUKAO MINU POSLE ZADRUGE?” Ermina i Mensur ne prestaju sa PROZIVKAMA! (VIDEO)


Žestoka rasprava.


Voditelja Darko Tanasijević u emisiji “Narod pita” čitao je tvitove, a jedno od pitanja bilo je da li je Zorica Marković tužila Eda.

– Nije me tužila, kad sam izašao Zorica mi je prišla i izvinila se za sve. Što se tiče suda, ja platim i nekad ne odem na sud – rekao je Edo.

Mensur i Ermina

Mensur i Ermina
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Jedan od tvitova glasio je : “Kako Mensur komentariše to što je Ljuba Pantović rekla da je on bio dečko Vladimira Tomovića?”

– Nemam komentar. To nema veze sa vezom, ja nisam bio ničiji dečko, niti sam slao organe, kao što se priča. Nije mi poznato da je Ljuba Pantović to izjavila, nemam ništa loše da kažem za nju. Mina se druži sa njenom ćerkom. Ne znam zašto bi mi iko govorio to – rekao je Mensur.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Jedan od tvitova poručio je Mensuru da je in bio sponzoruša, a on je ušao u raspravu sa Erminom.

– Nisam sponzoruša, ne razumem – rekao je Mensur.

– Mina te je izdržavala, prešao si u “vilu”, postoje stanovi na dan. Ako nešto radiš onda moraš da nosiš tu etiketu. Ti ne znaš da čitaš, nepismen si. Zakuni se u oca da nisi tukao Minu posle Zadruge.?Zašto si pomodrio, što ti nije dobro. Da li si je gurao?Ja ništa nisam tvrdila, to je bilo pitanje. Ne mogu da zamislim da su se svađali na dva metra i da se nisu tukli, s obzirom na to što smo gledali u Zadruzi – rekla je Ermina.

– Kunem se u oca da nisam. O meni pričaju da sam gej, da sam bi, da sam je tukao. Mina i ja se nismo udarali, najnormalnije vodimo rasprave, ne bijemo se. Životni cilj Erminin je da me isprovocira. Tražite li sa mnom probleme? Ja ne diram nikog, dobar sam, miran sam. Nastavite svi kako vi mislite da treba i kako hoćete. Ne razumem čemu poenta da konstanto iznosite gluposti. Da ja šaljem polne organe, da bijem i da udaram. Ja vam želim svu sreću. Ne razumem šta je poenta, Imam i ja za tebe informacije. Ubošću ja tebe. Bićeš pitana i ti od Boga – branio se Mensur.

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com