“ZBOG TOGA MRZIM SEBE, GADIM SE SAMA SEBI!” Anabela kroz SUZE progovorila o najvećoj životnoj TRAUMI


Slomila se pred kamerama!


Zadrugarke su danas učestvovale u emisiji “Magazin in”. Tom prilikom Anabela Atijas progovorila je o njenom propalom braku sa Gagijem Đoganijem. Po prvi put je priznala da neke detalje ne zna ni Luna Đogani, pa je briznula u plač.

– Da li ima nešto što Luni nikada nisi rekla? – pitala je Sanja, Anabelu.

– Što se tiče konkretno Lune i našeg zajedničkog života kao porodice, sa njenim ocem, to je zaista bilo nemoguće neke stvari sakriti. Koliko god da sam se trudila, mnogo se loše osećam zbog toga. Izvini stvarno – rekla je Anabela i počela da plače.

– Možda to nikada nikome neću reći, zato što su to mnogo teške stvari i znam da bi mnogi ljudi bili povređeni zbog toga. Krivo mi je što je ispalo na kraju da sam ja kriva što sam pokušavala da održim tu porodicu na okupu. Ja sam dete razvedenih roditelja, ali im to nikada u lošem smislu nisam vratila. Ja sam ostala verna onim što su u usadili u mene. Ne mogu da izbrišem činjenicu da sam ostala i bez velike ljubavi u ratu… To su sve velike traume – izjavila je Anabela.

Anabela Atijas

Foto: TV Pink Printscreen

– Kada je ta čarolija nestala, ti si i dalje ostajala u vezi – rekla je Sanja

– Zbog toga se osećam loše sada i zbog toga mrzim sebe, gadim se sama sebi i radim na tome da prevaziđem to. Radim na tome i u svakoj vezi sam imala problem zbog toga. Kad je počelo to loše dešavanje u našem braku, ja sam molila Boga da ne dođe ni do poljubaca, ni do nežnosti… Molila sam Boga da je dete vezano, da spavamo zajedno, a on u drugoj sobi. Čitala sam knjige, živela živote junaka iz romana, gledala serije, filmove… Danas, sve što sam izgubila u tim najlepšim godinama, utehu sam nalazila u Luni. Na kraju ni to nije ispalo kako treba – govorila je Anabela u suzama.

Izvor: srbijadanas.com