Pavlovićeva nikada nije bila imuna na laži, pa je i sad morala da reaguje. Rešila je da zauvek stavi tačku na ovu rijaliti ljubav.


Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo su obeležile “Elitu” svojim turbulentnim odnosom. Anđelina porodica nikako nije podržala što je ona u vezi sa devojkom. Zahtevali su od nje da bira između Bojane i porodice. Anđela je po izlasku priznala novinarima da je imala žestoku svađu sa porodicom.

Međutim, desio se preokret kada se Šparavalo oglasila putem Instagrama videom iz porodičnog doma. Ona je objasnila da se posvađala sa Bojanom i da je ona pobegla tokom noći iz stana u kom su boravile. Rekla je da je Bojana terala ispod pokrivača u rijalitiju da javno blati porodicu. Dodala je da je ubeđena da je Bojana iskoristila zarad rijalitija.

Nakon toga, na društvenim mrežama su se pojavile navodne prepiske u kojima navodno Anđela piše da njih dve imaju dogovor da se javno “opere” od Bojane i da će to njena porodica prihvatiti. U prepiskama je navedeno da su imale plan da Anđela uzme nakit iz porodičnog doma kako bi ga založila i da bi njih dve imale od čega da plaćaju kiriju. Nije ustanovljeno da li su te prepiske koje kruže po mrežama montirane. Sada se povodom ove situacije oglasila Bojana.

– Ma to je laž, to ne postoji. Nikakav dogovor nije postojao. Devojka je pravila scenu. Udarala je glavom i rukama o zid, pravila je haos. Jedva sam je smirila i rekla sam joj da sam našla te neke poruke između Anđele i njene majke, da su to boleštine najveće koje sam videla, tako da istina je jedina da sam otišla dok je ona spavala. To je jedina istina. Ovo ostalo što mi namešta i što pokušava, to su budalaštine. Nikad nije postojao dogovor ni za njenu majku, ni za nakit, ni za dogovor da se mi posle nađemo, to je laž – govori Bojana, pa otkriva da li je Anđela pokušala da je kontaktira od kada je otišla:

– Ne, ali sam čula da mi namešta neki susret, da se susretnemo. Teško da će to uspeti, tako da…

– Ma ja toj devojci ne želim ništa loše da se desi. Ona mora da shvati da kad neko ne želi nešto, da mora da prihvati to, a ne da pravi neke budalaštine i boleštine, ne bi li na taj način pokušala da dođe do mene. Na taj način ne može da dođe do mene. Ja sam joj to već objašnjavala 10 meseci tamo, tako da ovaj, to su sve gluposti – dodaje Bojana.

Novinari su je pitali kakve je poruke sa Anđelom i njenom majkom je videla:

– Ja znam da je meni Anđela pustila snimak gde joj majka bukvalno govori “Moraš da ideš da se pereš” i sve to…tako da…taj snimak sam čula, baš onako jeziv snimak, gde je Anđela snimala razgovor sa svojom majkom. Tako da ne bih se zaista više bavila njima. Što se mene tiče što dalje od mene i ta porodica i ona i svi, tako da…

Bojana zatim ističe da je Anđela sve izmišljala jer zna da ona ne može da ostane imuna na laži, pa je tako pokušavala da dopre do nje.

– Pa verovatno zato što zna da ću ja da reagujem na laži, da neću ostati imuna, kao što nikad nisam bila na laži neke koje se pričaju o meni, ali od sada, gledaću da malo pametnije delujem, da joj ne bih dala taj medijski prostor koji ona želi, tako da… – priča bivša učesnica rijalitija.

Za kraj priznaje da se neće čuti, ni videti.

– Da, ja sam tako odlučila. Tako je najbolje. Neka ide svojim putem i svojim životom i nek radi sve te stvari nekom drugom. Ja ne dozvoljavam te stvari. To je to – zaključuje Pavlovićeva za “Telegraf.rs

News Reporter
Advertisements