MINA BRIZNULA U PLAČ! Ne može da dođe sebi: OSRAMOTILA SAM porodicu! Otkrila koga sanja SVAKE NOĆI!


Sve joj se skupilo.


Drvo mudrosti je tokom današnjeg podneva pozvalo Minu Vrbaški u Rajski vrt kako bi sa njom popričalo o njenoj ljubavnoj romansi sa Mensurom Ajdarpašićem. Mina je između ostalog priznala i da ima veliki pritisak zato što se negativno kotira.

– Hoću da se ugasim. Nemam ništa lepo ovde, osim njega. Hoću kući, neću više da se blamiram. Posle Zadrugovizije smo ušli u kupatilo, on je meni tu pridikovao šta ja radim tu i da treba da budem napolju. On je rekao da ne oseća da ga ja volim. Ja jesam kriva, ali mislim da za mnoge stvari nisam kriva – rekla je Mina.

Mina Vrbaški

– Mina, do kada ćeš dozvoljavati muškarcima da te menjaju kako oni hoće? Ti moraš biti ti i ne možeš kriviti sebe za sve. Pričaj mi šta te muči, biće ti lakše – tešilo je Drvo Minu.

– Takav mi je period, tužna sam, plače mi se svaki dan. Sve se negativno vrti od mene. Najgora sam ovde i napolju – pričala je plačljivim glasom Mina.

Mina Vrbaški

– Kažeš da voliš Mensura, pa kako onda želiš da odeš odavde? Zar ne misliš da treba da pokažeš ko je Mina? – upitalo je Drvo Vrbaški.

– Kome više šta da pokažem, previše sam osramotila i sebe i porodicu. Nema ništa veze sa Mensurom. Ja više ništa neću da pokazujem, ako sam nešto nekome pokazala, pokazala sam njemu. Nemam volju da pričam. Nedostaje mi mama, nju sanjam svaku noć – govorila je Mina plačući.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.