BEŽI IZ ZADRUGE POSLE VELIKE SVAĐE: Zadnjicom RAZVALJUJE vrata, lupa ih rukama, plače, doziva POMOĆ… (VIDEO)

Doživela mali nervni slom.


Glumica Žiža Stojanović doživela je ovog popodneva mali nervni slom. Nju su ukućani rijalitija“Zadruga” napali zbog higijene. U svemu je prednjačio Lepi Mića koji ju je psovao i ljutio se na nju iz više razloga – delimično zato što se nije kupala, a delimično jer je, kako je rekao, išla unaokolo i govorila svašta o njemu umesto da dođe i saspe mu sve u lice. Međutim, najveći razlog Žižinog rastrojstva je ipak bio Mićin skandalozan rečnik prepun psovki i uvreda.

Žiža Stojanović

Ružne reči, psovke, ali i optužbe su toliko pogodile Žižu da je ona pokušala da zadnjicom razvali vrata “Zadruge” ne bi li izašla napolje i pričala sa nekim iz produkcije. Lupala je i rukama o vrata, dozivala pomoć, plakala…

– Ostavite me na miru. Vi mislite da vas se ja plašim? Stidite se, zašto mi želite zlo? Šta sam vam uradila? Sve ću vam vratiti ja, samo polako – pričala je Žiža dok je zadnjicom pokušavala da razvali kapiju.

Žiža Stojanović

Miljan Vračević i Ana Korać su je potom smirivali i tešili da se Lepi Mića samo šalio i da nije mislio ozbiljno. Međutim, onda je stigao pevač i rekao da ako ima nešto protiv njega i da joj nešto smeta, da se slobodno obrati njemu, a ne da ga tužaka naokolo i kod produkcije.

– Neću da me blatiš svugde! A ja ti pomažem, krpim te, dajem ti, teram te da se kupaš – govorio je Mića Žiži, glasno i uz njegove standardne psovke.

Lepi Mića i Žiža Stojanović

– Meni samo nije jasno što tako vičeš, što me psuješ. Moram prvo da se farbam, a posle ću da se kupam – odgovor je bio glumice koju je Mića na kraju smirio i vratio u kuću.

News Reporter
Advertisements