MILJANA NIJE TRUDNA? Sumnjali da LAŽE za bebu, a onda shvatili da postoji ČUDAN podatak

Iznenada…


Svi su se pitali da li je prava trudnoća Miljane Kulić u “Parovima” nakon učestalih seksualnih odnosa sa Ivanom Marinkovićem pred kamerama rijalitija. Sve se odigralo gotovo kada i razotkrivanje jedne od najvećih prevara u istoriji srpskih rijalitija kada je saopšteno da je Aleksandra Subotić lažirala trudnoću, te su glasine bile još snažnije.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Te sumnje ne prestaju ni danas kada je Nišlijka ušla u konkurentski rijaliti “Zadruga”. Naprotiv, sada i zadrugari kreću da sumnjaju da Miljana čeka bebu.

Miljana Kulić

Naime, dok su Gordana Džehverović i Kristina Kockar razgovarale u dnevnoj sobi o novoj ukućanki, dotakle su se i njenog drugog stanja i vremenskog perioda kada bi ova zadrugarka trebalo da postane majka. Sve im je bilo čudno, te su počele da sumnjaju.

– A šta je rekla, koliko je trudna? –  u jednom trenutku pitala je Goca Kiju.

– Četiri meseca – zbunjeno je odgovorila Kristina.

– Nešto nije u redu. Sada sam je provalila. Termin joj je osmog avgusta. Pa šta nosi godinu dana dete? Je l’ tako bilo? Tako je rekla? Četiri meseca – nastavila je Gordana.

NEŠTO NIJE U REDU, PROVALILA SAM JE: Gordana i Kija SUMNJAJU u trudnoću Miljane Kulić! (VIDEO)

U celu priču umešao se i Filip Đukić, kome ništa nije bilo jasno, pa je informacije o drugom stanju Miljane Kulić morao da proveri sa Matorom, koja mu je rekla da je Miljana u četvrtom mesecu trudnoće.

News Reporter
Advertisements