PREKINUTO SVE! SVE! Voditeljka “Zadruge” se uključila u program i objavila: “Nažalost, gotovo je”

Publika šokirana!


U noći velikog skandala u “Zadruzi” koji je pratio dopisivanje Slobodana Radanovića sa izvesnom Slađanom (ovu scenu koja se smatra jednom od najstravičnijih u istoriji srpskih rijalitija pre dve i po godine dogodila se još jedna velika neprijatnost za njegovu trenutnu izabranicu Lunu Đogaj. Naime, novinar u studiju je dobio reč i odlučio je da Luni postavi pitanje da li se seća izvesnih ružnih reči koje je izrekla o Sanji Stanković.

d

Naime, novinar je pokušao da prikači Đogajevoj rečenicu u kojoj je nazvala Sanju “devojkom lakog morala”, ali je to Luna automatski demantovala i tražila da se pusti snimak pošto ona zna da to nije rekla. Odbili su da joj puste snimak uz izgovor da samo uz dopust Velikog šefa to sme da se uradi, tako da je kao donekle i moralni pobednik zadrugarka izašla iz ove priče.

Sloba se umešao i stao u zaštitu svoje ljubavi, a nažalost voditeljka Dušica je u tom trenutku odlučila da prekine pitanja novinara, kao i da prekine uključenje studija u kuću, te da naprasno završi čitav taj segment. Težak kraj jedne teške noći.

News Reporter
Advertisements