BOMBA! Subotićka progovorila o DATUMU ulaska u Zadrugu! A kad vidite kome će ostaviti ćerku…

Sve je otkrila!


Aleksandra Subotić, zvezda “Parova”, uskoro će se, kako saznaje Srpski telegraf i kako je, uostalom, i ranije pominjano, pridružiti ukućanima u drugom rijalitiju, “Zadruga“, i oko toga su sada isplivali detalji.

– Ne bih ništa otkrivala niti govorila o datumu ulaska, ali ono što je sigurno je da postoje pregovori – počela je priču Subotićeva. – Mislim da je ovaj šou program mnogo interesantniji u odnosu na prethodni rijaliti u kom sam bila, koliko sam do sada mogla da ispratim. Svakako mislim da bih se unutra dobro snašla.

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić

 

Aleksandra je prokomentarisala pisanja pojedinih medija, odnosno navode da je njen otac Karađorđe rekao da ona ne posvećuje dovoljno vremena svojoj ćerki, te da je sa njom samo kada se slika, da bi sve to objavila na društvenim mrežama.

Karađorđe Subotić

– Ja sam sve to isproveravala. On tvrdi da su to izmišljotine, a David mi je takođe poslao poruku u kojoj je napisao da nije lepo sa njegove strane ako je zaista išao okolo i takve stvari pričao, međutim, Karađorđe na poruke nije odgovarao. On se sa njom uvek igra kada provode vreme zajedno, lepo se slažu, tako da uvek mogu da je ostavim kod njega.

News Reporter
Advertisements