VIDEO JE DA SE LJUBI SA DRUGIM! – Dejan VREĐA Aleks na osnovu FIZIČKOG IZGLEDA! Njena Prošlost ga UZNEMIRILA

Teško joj je.


Voditelj je najavio prvi video klip, a to su uspomene Aleksandre Nikolić koja je sa suzama sve posmatrala.

Trudili smo se da upakujemo sve ljubavi Aleksandre Nikolić, sve ih je burnije volela – rekao je Milošević, pa dao reč Dejanu Dragojeviću.

– Interesantno u suštini. Rekao sam odmah da briše Face Up, u kantu da baci, pojača filter na maks. Kad je bila mala, presmešna je kao Čiča Gliša. Ne smem ništa da komentarišem, ko zna šta će mene da sačeka na klipu – rekao je Dejan.

 

Dejan Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da li si video kako je volela Cara? – pitao je voditelj.

– Pa nisam. Video sam neke stvari, okej je sve, mnoge stvari sam i znao. Lepe uspomene, ništa se nisam iznervirao i ništa me nije poremetilo – rekao je Dejan.

– Malo je drugačije ono za frizerom od onoga kako je ona nama predstavila i rekla. Ja sam razumeo da se raspituje o mišljenju tog frizera za njeno učešće… Samo kažem svoje mišljenje i ono što smo gledali sve vreme – dodao je Karić.

– Zašto bi nekoga zanimalo šta jedan frizer misli – dobacio je Miki.

 

Aleksandra Nikolić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mi smo svemu ovome svedočili, svađe sa Carem, odnos sa Dejanom… Svakako najzanimljiviji deo je u tom salonu, gde se ona smeje na njegov odgovor, ali ona je rekla da Dejan sve zna… Ovo je lik i delo Aleksandre Nikolić, nema tu šta da se kaže – rekao je Đedović.

– Šta misliš u koga je bila najzaljubljenija? – pitao je Milošević.

– Iskreno, meni je ona bila drugačija totalno sa Janjušem. Ćutala je, bila je mirna, totalno neka nova Aleks. Trpela je veliku osudu, a bila je sasvim normalna i povučena. Ni sa kim se nije svađala, nije histerisala, funkcionisali su tri meseca na neki čudan način. Krili su se, ali su bili mirni i fini. Zato nemam takav utisak za Cara, jer je zbog Janjuša promenila svoj čitav karaker – govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Izvor; srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements