“Svašta sam preživela” Oglašavanje supruge Nenada Aleksića Ša, jasno stavila do znanja sta je kroz šta je sve prošla s reperom

Nenad Aleksić Ša i njegova još uvek zakonita supruga Vanja Aleksić u toku su brakorazvodne parnice. Mnogi komentarišu Vanjino lagodno ponašanje i kao da je ovaj rastanak ne dotiče. Ona se oglasiila na svom Instagramu, a većina je stava da je ovo posvećeno upravo reperu.


Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja Aleksić poslednja dva meseca su u postupku razvoda braka. Oni su se rastali pred Aleksićev ulazak u “Elitu”, a reper je često spominje i nada se pomirenju.

Teško mu je palo što se odlučila na ovakav korak, a na samom početku rijalitija isticao je to kako je Vanja sa njim bila samo iz koristi i zarad svoje lične promocije u medijima i na društvenim mrežama.

Vanja se sada oglasila na svom Instagramu i objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj bež haljini koja joj otkriva atribute, dok se u pozadini čula pesma grupe Đogani “Udari živote”.

– Udari živote, mogu ja, svašta sam preživela… – glasili su stihovi ove numere.

Izgleda da Aleksićevoj ide u životu otkako se rastala sa Nenadom, pa je često možemo videti u ovakvim i sličnim izdanjima.

Podsećanja radi, nedavno se i Nenadov otac, Zoran Aleksić, oglasio za medije i rekao šta misli o bivšoj snaji.

– Ona na se sa mnom ne čuje, ali se čuje sa Cecom, snajom, valjda je takav bio dogovor između nje i NešeValjda je takav dogovor, da donese ona nekad stvari za Nešu, ali ona i ja se ne čujemo, i ranije smo se retko čuli… Znam samo da je trebalo da idu u sud na razvod, ona nije došla. Koliko sam ja čuo, ona valjda nije primila poziv, tako nešto, to mi je rekao advokat – priča Zoran i dodaje:

– Sa njom se ne čujem, niti se trudim, a ni ne komentarišem, znate kako sam ranije prolazio zbog toga. Ovo što sam rekao, to je istina – čuje se sa snajom, čak mislim da je bila jednom kod njih kad je dolazila u Beograd na neku svadbu, pa je tada svratila.

Na pitanje da li je primetio da mu je snaja obrisala sve slike sa sinom, kao i to da ga je otpratila s Instagrama Nenadov otac je odgovorio ovako:

– Nema više sa Nešom nikakve slike, to već dugo traje. Otkad je otišao… Njegov telefon je kod snaje. Ne znam, šta da kažem… Meni to nije u redu, ali to je njihovo. Meni je samo drago da je Nenad okej.

 

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić

Foto: instagram printscreen/nenadaleksicsha

Podsetimo, Ša je prevario suprugu Ivanu Aleksić u “Zadruzi” sa Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli. Ljubav između Tare i Ša nije potrajala, pa se Simova ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala, te su nakon mesec dana od veličanstvene svadbe objavili da se razvode.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements