Za dlaku izbegla DUGOGODIŠNJU ROBIJU – Aneli Ahmić s druge strane zakona: “Nisam imala izbora, mnogo sam rizikovala”

Ahmićeva ističe da je imala da je imala priliku da radi regularne poslove, ali zarada nije bila zadovoljavajuća.


Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić, govori da se na razne načine dovijala kako da zaradi novac u prošlosti, te tvrdi da bi i danas isto ponovila kad bi joj se ukazala prilika.

Ona kaže da je bila snalažljiva, ali da je umela mnogo da rikizuje, te je sve i dolazilo na naplatu.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mnogo sam rizikovala u prošlosti sa nekim poslovima i radila sam stvari koje su zakonom kažnjive. Svesna sam od početka bila toga u kakvu se priču upuštam, ali nisam imala izbora. Čovek mora da bude snalažljiv. Da su me za jedan posao uhvatili bila bih na robiji danas – rekla je ona, a cimeri su je pitali da li je moguće da nije našla regularan i legalan posao:

– Te priče oko zatvora, već sam napolju sve ispričala. Bilo je prilika da radim regularne poslove i normalne, ali je zarada bila mala. Zato sam krenula drugim putem. Mnogo rizičnijim.

Podsećamo, Ahmićka je pred ulazak u Elitu rekla šta je sve radila.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja ću ovde pričati u šiframa, jer ne bih volela da govorim javno o ljudima koji nisu živi. Imala sam više prijatelja koji su mi jednog dana predložili posao. Ja sam pristala to da radim i videla da se može lepo zaraditi, a u pitanju je novac i prenosila sam velike svote u jednu državu gde je to dozvoljeno i nisam mogla biti kažnjena za to. U međuvremenu sam upoznala momka koji je bio jako žestok i koji sad nije živ. Kao naivno zaljubljeno žensko sam mu ispričala šta radim. On je mene nakon određenog perioda nagovarao da uzmemo taj novac i da… ako me shvatate šta hoću reći. U tim situacijama sam bila labilna pa sam pristajala na neke stvari, bio je jako žestok i nije bio momak za zajeb*vanje. Tih par meseci prijatelji me nisu zvali da nosim novac, bila je pauza. Jednu noć su me zvali, a ja sam njemu ispričala na koje destinacije idem – objasnila je ona tada.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements