“Dečko nisi normalan, guraš me ka Stanislavu” Miona zapenila od besa, urnisala Ša – najavila da će mu se OSVETITI jer ju je izdao

Jovanovićeva nije očekivala da će njen dečko prekršiti dogovor. Zabolelo ju je što je o njihovoj intimi pričao pred rijaliti učesnicima i što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili.


Turbulentan odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović obeležio je “Elitu”. Mionu je razbesnelo to što je Ša pred svima priznao da su bili intimni. Jovanovićeva je istakla da je bivši dečko, Stanislav Krofak, više ispoštovao od njega jer nikad nije izneo nijednu tajnu iz njihove veze i nije je vređao u rijalitiju.

Reper besni jer Miona sve češće ima reči hvale za bivšeg dečka. Zadrugarka je najavila reperu da će mu se osvetiti što je izneo njihovu intimu.

– Kako te nije bio blam da pričaš o odnosu sa Stanislavom, a blam te da pričaš o odnosu sa Ša? – pročitao je voditelj pitanje za Mionu.

– S tim dečkom sam živela i planirala nešto ozbliljnije, volela sam ga. To se dogodilo sve napolju, to ne može da se pusti ovde. Ša je mene izdao, ovo je najgore što je mogao da uradi. Nije možda trebalo da pričam neke stvari, ali to je da bih opravdala bivši odnos – odgovorila je Miona.

– Ne možeš da se opravdaš u mojoj glavi i vratiću ti za ovo kad-tad – kazala je Miona.

– Nije lepo što sam to rekao, ali polemisalo se. Rekla je da je ostavila prostora da se misli jeste ili nije. Hteo sam više da kažem to – rekao je Ša.

– Pukao te kompleks. Ti si tako premazan, odvaratan si. Rekao si mi da se vratim bivšem, vrati se ti u brak, ionako nisi crkveno razveden. Ti mene guraš njemu, ludaku. Puniš mi glavu o njemu, oboleo si od njega. Nisi normalan dečko, moraš da se lečiš – rekla je Miona.

– Ovo je nemoć. Nisam ti ja kriv što vas ljudi povezuju i hvataju. Ako je ovo moje ružno, izvinjavam se, ali ono što je ona pričala je mnogo gore – kazao je Nenad.

– Ti si p*čka koja me je izdala – dobacila je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements