Kamera snimila TAJNI RAZGOVOR: Miona saopštila Maji VAŽNU INFORMACIJU o Stanislavu – ovo će promeniti tok rijalitija

Maja i Miona su na trenutak zaboravile da su suparnice i obavile su ozbiljan razgovor. Marinkovićeva je zaključila da je Krofak imao tajni plan kada je ušao u rijaliti.


Maja Marinković i Stanislav Krofak su rešili da stave tačku na njihovu vezu. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova u Beloj kući, a sve se promenilo kada je Stanislavova ćerka poslala čestitku ocu za Uskrs. Ona ga je upozorila da ne treba da bude intiman pred kamerama i on joj je dao obećanje da će ispoštovati njenu želju.

Kamera je noćas snimila Mionu Jovanović i Maju kako razgovaraju o Stanislavu. Krofak je tvrdio da nikad nije pratio rijaliti i da nije znao ko je Maja, a sada je Miona zadrugarki saopštila drugačiju informaciju. Maja je zaključila da je Stanislav ušao sa tajnim planom u rijaliti.

– Ti kad si dobila poziv da uđeš u rijaliti i kad ste se dogovarali da li da uđeš, je l on imao želju da uđe nakon tebe ili ne? – pitala je Maja.

– Ja sam već o tome pričala, pa ću ti reći. Ovo nije nova informacija. Ja kad sam dobila ponudu, razmišljala sam šta da radim. Postavila sam mu pitanje da li bi ušao on sam. On je meni rekao: “Ušao bih, ali naknadno”. Ja sam mu rekla da ako želi da uđe, da ili odmah uđemo zajedno ili da mi nakon toga ne ulazi. Njegova ćerka je više puta pričala da je on hteo da uđe u rijaliti. To sam ja već za stolom pričala. Izbacio je ranije stori da će ući u rijaliti kad smo počeli da se zabavljamo. Kad smo tek ušli u vezu i nisam živela tamo. Napisao je “da li ući u rijaliti ili ne?”. Ja sam ga pitala što je sto stavio i da obriše storije. On je rekao “šta ima veze, da vidim”.  – rekla je Miona.

– Voli javnost, medije i sve to? – pitala je Maja.

–  Pa da. Ja sam sve to ovde pričala. Njegova ćerka je rekla: “tata je hteo više puta da uđe u rijaliti”. Ništa novo nisam rekla – odgovorila je Miona.

Maja zaključila da je Stanislav imao tajni plan

– Onda može da se ispostavi da je on sve planski uradio – zaključila je Maja.

– Stvarno ne znam šta je njemu u glavi. Ja znam šta je bilo i to kažem – rekla je Miona.

– Još ako si ti rekla dok ste gledali (rijaliti) da se mi poznajemo – započela je Maja, ali je Miona prekinula:

– Da, bila je neka emisija i u tom momentu si ti pričala nešto o Zvezdanu, Anđeli i tebi. Pričali smo ko je ko i ja sam rekla koga znam. Pitao je ko je ovo. Ja sam rekla da je to Matora i da nju znam. O mnogima smo pričali ja sam rekla: “s njom (Majom) sam se pre družila”. Ja sam pričala da smo se pre družile, da smo se posvađale i da smo se nakon toga slučajno videle i onda smo sele na piće. Ležali smo u krevetu i gledali smo rijaliti – rekla je Miona.

– Znači on je vrlo dobro znao ko je ko – zaključila je Maja.

– Znao je da smo se družile, da smo se posvađale. Da smo se videle u “Narod pita” i da smo spustile loptu. Sve sam rekla kako jeste – rekla je Miona.

– Šta je on rekao na to? – zanimalo je Maju.

– Ništa, šta da kaže – odgovorila je Miona.

– I onda kaže da nije znao ko sam. Znači znao je ko sam od tog trenutka – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements