Asmin se lično obratio Janjušu i napravio karambol – otkrio šta će mu se desiti u SPOLJNOM SVETU: NIJE DOBRO

Dramatična situacija koja se desila u toku noći između Marka i Aneli ostavila je bez teksta mnoge, ali ne i Asmina Durdžića, bivšeg partnera Ahmićeve. Stoga, kontroverzni biznismen danas se oglasio.


Iako se nakon suočavanja sa bosanskom starletom kod Dušice Jakovljević potpuno povukao iz javnosti, Asmin je izuzetno aktivan na društvenim mrežama.

On nije ostao imun na niz sukoba koje su imali potencijalni roditelji, te je uputio putem svog Instagram storija reči koje će se dugo pamtiti, a tiču se Aneline prošlosti.

– Rekao sam da će i Janjuša napraviti kao Marinka i mene, sledeće što čeka Janjuša kad izađe biće da ju je uništio psihički i uništio joj život, zbog njega je svi pljuju i reketiraće ga neki momci kao što su Marinka, pa je morao da da 30.000 evra, auto i stan i platio kiriju za 12 meseci! Njoj svaki muškarac uništi život i završi ili u zatvoru ili u zemlji! A ona uništena od 16. godine! Imali ste priliku da vidite jutros sve, a to nije ni 30 posto kakva je u četiri zida. To je proizvod i odgoj grofice Ahmić koja sve pljuje. Mene nisu mogli reketirati, ni spakovati na robiju, pa su zato javno od mene pravili sve i svašta – napisao je Asmin.

Podsetimo, Aneli i Asmin se nisu rastali pod lepim okolnostima. Štaviše, Ahmićeva je pred sam ulazak u “Elitu” otkrila da je partner ostavio zbog Stanije Dobrojević, što se na kraju ispostavilo kao potpuno netačna informacija. Da zlo bude veće, tokom suočavanja na ružičastoj televiziji biznismen je optužio starletu da ćerka koju imaju uopšte nije njegova, nego izvesnog Žika Bačića. Jutro nakon emisije Bačić se oglasio i negirao optužbe koje su stigle na njegov račun, ali među publikom vlada sumnja u verodostojnost svih informacija koje su plasirane. Šta je istina, možda će se nekada saznati.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements