Maja Marinković iznenadila REAKCIJOM na vest o Anelinoj TRUDNOĆI: Saznala da Janjuš ČEKA DETE sa njenom suparnicom, pa odmah uradila OVO

Sve oči su bile uprte u Janjuševu bivšu devojku. Zadrugari su igrali i veseli li se, dok je Marko bio u stanju šoka.


Aneli Ahmić noćas je obavila test za trudnoću i on je pokazao pozitivan rezultat. Zadrugarka nije bila sigurna da je to istina ispravan jer je dobila ciklus, pa je ponovila test. Međutim, i drugi put je pokazao dve crte, a Milan Milošević je pokazao test u kameru i objavio da je Aneli u drugom stanju.

Janjuš nakon što je prvi put ugledao pozitivan rezultat, nije bio oduševljen već je zahtevao da Aneli ponovi testiranje. Ahmićeva se sve vreme smeškala i nije verovala šta joj se dešava.

– Užas, nek uradi opet test – rekao je Janjuš.

– Milane ne mogu sada – rekla je Aneli.

– Ja ću gledati dok budeš radila – rekao je Janjuš.

– Janjuše, gadiš mi se – rekla je Aneli.

– Beži da te ne gledam – rekao je Janjuš.

Međutim, kada su ponovili testiranje i kada su utvrdili sa sigurnošću da je Aneli trudna, Janjuš je zagrlio i ohrabrivao je da će sve biti u redu. Rekao je da ga brine što su se toliko svađali i što su jedno drugome izrekli gnusne uvrede, ali da će se potruditi da izgladi odnose među njima.

Svi posmatrali reakciju Maje Marinković

Voditelj je ušao u Belu kuću i obavestio je zadrugare da će Aneli i Janjuš dobiti dete. Svi su ovo pozdravili aplauzom i odmah su pritrčali da im čestitaju i da ih zagrle.

Veliki šef je pustio pesmu “Kralj diskoteka”, a zadrugari su odmah krenuli da đuskaju. Međutim, Janjušu nije bilo do igre, pa je sve vreme stajao u mestu i bio u šoku.

Veliku pažnju je privukla reakcija Maje Marinković. Ona sve vreme nije skidala osmeh sa lica i igrala je. Pokazala je da joj je drago što će njen bivši dečko po drugi put postati otac.

Podsećamo, Maja je bila u drugom stanju sa Janjušem, ali je odlučila da ne želi da zadrži tu trudnoću. Sa suzama u očima je pričala u rijalitiju koliko joj je bilo teško kada je shvatila da nema Janjuševu podršku i da mora da ide sama na abortus.

Majinu reakciju pogledajte klikom OVDE.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements