Progovorila o ŽELJI SVOJE MAJKE: Miona Jovanović nikad iskrenija, njene emotivne reči odjekuju (VIDEO)

U “Eliti” konačno otvorila dušu o odnosima, emocijama, ali i problemima.


Tokom emisije “Izbacivanje”, voditelj Darko Tanasijević je u “Šiša baru” ugostio učesnicu “Elite” Mionu Jovanović.

Oni su ovom prilikom razgovarali o gorućim temama koje su ove nedelje prodrmale Belu kuću.

– Ša te je ostavio u petak, ali to nije dugo potrajalo. Šta ste razgovarali? – upitao je Darko Tanasijević.

– Rekao je da prestanem da ga kanalim za stolom i da prestanem da pričam o bivšem odnosu. Ja sam rekla da ću to pokušati da ispoštujem, možda se izletim, ne obećavam ništa. Možemo da pričamo neke bajke, a ništa se nije promenilo. Ako ovako funkcionište, neće ni mesec dana pred kraj nešto da se promeni. Jutros smo opet razgovarali, rekao je da se unormalimo, a vratili smo se na razgovor nakon raskida, a on je meni rekao: “Moraš da prestaneš da me kanališ i da me hvališ i budeš uz mene”. Ja se slažem, ali ja iskreno pričam svoje mišljenje. On smatra kanaljenjem ako ja kažem svoje mišljenje – govorila je Miona.

– Koliko te je ukanalio priznanjem da ste mesecima intimni? – dodao je voditelj.

– On je moj dečko i pola godine smo u vezi, nije to ništa za kanaljenje. Nije on neko sa kim sam bila na noć, pa je ustao i hvalio se. Mene je povredilo jer je rekao, a nije razmišljao o meni… Hteo je da se pohvali, da me povredi, ne znam više ni šta mu je bilo u glavi. Meni je to zbog roditelja, suludo je da se priča i ne sviđa mi se da komentarišem… Mene je sramota i blam da pričam o tome. Mislila sam da je on iskren, a prema meni je ispao lažov. Neke stvari jesam prećutala, ali ako meni priča, neka i on ćuti… Stalno mi priča da sam lažov i lepo on mene čašćava – objašnjavala je Jovanovićeva, a onda otkrila zašto je rekla da je reper od nje napravio dr*lju:
Mnogo je je iznerviralo njegovo ponašanje, to nikad nisam videla kao u petak. Hteo je da kaže da sam lakog morala, iako kaže da nije to mislio – rekla je.

– Suštinski problem je što on smatra da si se prala od s*ksa sa njim zbog Stanislava. On je u vezi sa tobom, a smatra da patiš za bivšim dečkom i voliš ga – rekao je Darko.

– To mi je jezivo. Ja ne znam da li će on to ikad da skapira. Znam da ja ne razmislim pre nego što nešto kažem, ovde se hvata za svaku reč i ja ostavljam prostor, ali to nije tako. Zvučim blago, ali nemam nameru da ga vređam, niti da se mirim. Više puta sam rekla da je završena priča i da to nije osoba kakvu sam ja zamišljala. Ja sam Ša uporedila sa Stanislavom samo da bih ga povredila. Stanislav nije za mene ono što sam zamišljala – govorila je Miona.

– Kako objašnjavaš što tvoja majka vidi ljubav i ona okači sliku drona? – pitao je Darko.

– Nikad ona nije slušala da se žalim, verovatno između dva zla bira manje i tamo vidi ljubav. Tamo je verovatno sve belo, a ovde je sve crno – poručila je Miona.

Detaljnije pogledajte u videu.

News Reporter
Advertisements