Silikonske obline u prvom planu – Maja Marinković pokazala telo, pa se ZANELA: Krofakova reakcija ŠOKIRALA javnost

Marinkovićeva je davala sve od sebe da privuče njegovu pažnju bivšeg dečka.


Učesnica “Elite” Maja Marinković odlučila je da se danas posveti sunčanju na velepnom imanju u Šimanovcima.

Ona je za ovu “priliku” odabrala kupaći kostim, koji je jedva prikrio njeno bojno poprsje, a jači pol se jedva suzdržao da ne pogleda i njenu silikonsku zadnjicu.

Pored nje bio je i njen bivši dečko Stanislav Krofak Pantera, ali po svemu sudeći, on se nije preterano obazirao na nju. Međutim, Marinkovićeva je davala sve od sebe da privuče njegovu pažnju.

Podsetimo, tokom sinoćnjih nominacija, Stanislav je poručio Maji da više ne postoji mogućnost ni da u spoljnom svetu popiju kafu i porazgovaraju, nakon čega je ona burno reagovala i održala mu bukvicu:

– Nemam šta da dodam. Mislim da je mene Stanislav pikirao. Mislim da se nećemo više nikada pomiriti. On je taj koji govori da nema ništa od našeg razgovora, a rekao je pre neki dan da bi sa mnom napolju popio kafu. Šta to znači? – upitala je Maja Marinković Stanislava.

– Ja sam rekao to onako, nisam mislio da stvarno pijemo kafu – kazao je Stanislav.

– Dobro, ako me napolju ikada nazoveš, samo da znaš da se neću javiti. Nema potrebe da me napolju želi, a ovde ne, jer se verovatno plaši reakcije svoje porodice – kazala je Maja i stavila tačku na odnos sa Krofakom.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements