TUŽBA zakucala na vrata TRUDNE učesnice Elite – Uroš brutalno UDARIO po džepu cimerku, advokat hitno alarmiran

Ove godine stanari imanja u Šimanovcima donose neočekivane preokrete i emotivne trenutke, koji drže publiku u neizvesnosti i intrigama.


Prethodno veče u na imanju u Šimanovcima obeležile su brojne svađe i rasprave.

Učesnici “Elite” se standarno nisu smirivali nakon emisije, te su Uroš Stanić i Stefani Grujić nastavili su svoj sukob unutra.

– Znači tvrdiš da sam prostituka – rekao je Uroš.

– Znam koje si j*bao i koji su te j*bali – rekla je Stefani.

– Uzeću ti 6.000 evra za ovo. Podrško, odnesite snimak mojoj advokatici. Pripremi lovu za ovo – kazao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Ove godine stanari imanja u Šimanovcima donosi neočekivane preokrete i emotivne trenutke, koji drže publiku u neizvesnosti i intrigama.

Pored potvrđenih trudnoća Milice Veličković i Aneli Ahmić, nedavne spekulacije o trudnoći Stefani Grujić dodatno su podigle interesovanje i uneli novu dinamiku u najgledaniji šou na našim prostorima.

Njen dečko i otac trenutno hipotetičkog deteta, Danijel Dujković Munjez, koji je nedavno napustio Belu kuću, oglasio se, te priznao da mu je teško što ovakvu informaciju iščekuju razdvojeni.

On je zatim prokomentarisao to što se Lazar Čolić Zola otkako je Munjez napustio rijaliti stalno mota oko njegove devojke, jer shvatio je da gaji velike simpatije prema njoj.

– Apsolutno njoj verujem, nemam problem sa tim, ukoliko ja vidim da je prešla granicu neću je pljuvati i pričati loše stvari, već ću je sačekati, pa ću rešiti sa njom. Ja sam rekao da njoj verujem 100 posto, to što Zola pokušava, meni je to tužno. Uvek nešto ostane nedorečen, vidim da gura neku priču. Neka puše 24/7 što se mene tiče, ali nije prešla granicu – rekao je Munjez za Pink.rs pa dodao:

– Voleo bih da budem kraj nje, pošto joj ne kasni deset dana nego mesec i po!

Podsetimo, Milica je trudnoću uz Milana Miloševića potvrdila sredinom maja, dok je Ahmićeva obelodanila da je u blagoslovenom stanju prošli ponedeljak, takođe uz voditelja “Elite” i test za trudnoću.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements