Zvanično potvrđeno – Aneli zakazan ABORTUS za SUTRA UJUTRU, nakon prekida trudnoće zauvek će završiti sa Janjušem

Aneli i Janjuš nedavno su u Pabu imali svoj poslednji pokušaj razgovora kojim nisu uspeli da izglade svoj odnos ili da bar donesu odluku da zadrže dete uprkos turbulentnom odnosu i pokušaju da ga odgajaju odvojeno.


Trudna učesnica “Elite” Aneli Ahmić vratila se sa ginekološkog pregleda na velelepno imanje u Šimanovcima, nakon terapije koju je primila.

Kako je domaći medij ranije pisao, Aneli je u rizičnoj trudnoći, te upravo zbog toga morala da ide na pregled i na terapiju.

U Anelinoj glavi su preovladale svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem i to što zna da njihov odnos nema perspektivu.

Presudilo je to što sa Janjušem nije uspela da uspostavi normalnu komunikaciju i što zna da njihov odnos ni napolju nema perspektivu, pa je donela konačnu odluku da ode na abortus.

Kako domaći medij navodi to će se defitivno dogoditi i to sutra ujutru u 10 časova i 30 minuta.

Obavili poslednji razgovor

Podsetimo, Aneli i Janjuš nedavno su u Pabu imali svoj poslednji pokušaj razgovora kojim nisu uspeli da izglade svoj odnos ili da bar donesu odluku da zadrže dete uprkos turbulentnom odnosu i pokušaju da ga odgajaju odvojeno.

Nakon tog susreta u četiri oka, Janjuš je doživeo nervni slom, jer mu je Ahmićeva tada rekla da ide na abortus. On je kukao i lomio inventar po dvorištu, dok ga je Lazar Čolić Zola tešio.

Molio je da ga izvedu napolje, ponavljajući da on ne može više da izdrži sve što mu se nakupilo. Prethodno je priznao da želi dete koje je doživeo kao dar od Boga nakon porodične tragedije koja ga je zadesila krajem prošle godine, kada je izgubio najmlađeg brata.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements