Anita i Anđelo napustili Beograd – Mnogi su im prognozirali RASKID, a oni pokazali idilu u kojoj uživaju: Poljupci samo pršte

Oni su iznajmili kuću na Kosmaju samo za njih dvoje, imaju privatni džakuzi i nema sumnje da uživaju u svakom trenutku.


Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju “Zadruga 7 Elita” i osvojila 100.000 evra, a pored ove nagrade osvojila je i srce Anđela Rankovića.

Njih dvoje su nastavili vezu nakon rijalitija, a sada su spakovali kofere i napustili Beograd.

Anita i Anđelo trenutno borave na Kosmaju gde su proslavili mesečnicu.

Oboje su na svojim Instagram profilima objavili fotografije i pokazali idilu u kojoj uživaju. Naime, oni su iznajmili kuću na Kosmaju samo za njih dvoje, imaju privatni džakuzi i nema sumnje da uživaju u svakom trenutku.

Anđelo joj je napravio iznenađenje, ruže su bile posute po podu, soba je bila puna crvenih balona, a poljupci su samo prštali.

Podsetimo, u domaćim medijima osvanula je vest da su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović raskinuli. Pobednica “Zadruge 7 Elite” Anita Stanojlović, ovim povodom se oglasila.

– Nismo raskinuli. Imali smo problem sa Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil kako bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno – rekla je Anita.

Inače, kako je navela, danas je lep dan u njihovim životima.

– Anđelo i ja danas proslavljamo mesečnicu i pripremila sam mu iznenađenje. Sa nama je sve u najbolje redu – rekla je Anita za “Alo”.

Izvor: srbijadanas.com

 

News Reporter
Advertisements