Otkriveno: Evo da li je Žani stigla TUŽBA nakon što je pred milionima NASRNULA na Jelenu Marinković

O ovoj sceni ne prestaje da se priča, a dve zaraćene strane ne propuštaju priliku da pokažu kolika netrpeljivost vlada među njima.


U novom izdanju emisije ”Narod pita”, voditeljka Maša Mihailović ugostila je Jovanu Cvijanović i Žanu Đorđević.

Žana je iskoristila ovu priliku kako bi, između ostalog, urnisala Ivana Marinkovića i Jelenu Ilić Marinković.

– Žana, da li ti je stigla tužba – pitala je voditeljka.

– Ne, ali ako stigne, rado ću se pozabaviti. Nisam bila obaveštena da je lajv u toku, stizale su pretnje maloletnom detetu. Ona je propali frizer pasa, a on propali alkoholičar i iskoristili su svoju šansu na najgori način. Ivan je definitivno bolja osoba, ona ga je bodrila, dok su mu vređali sopstvenu decu. Niži stalež seoske stoke za mene. On je za mene debeli, krezavi, matori jarac. Javno je govorio o alimentaciji od sto evra, nema obraza – rekla je Žana.

– Hajde da se vratimo na to što je Ivan tražio Matoroj novac u dvorištu – rekla je voditeljka.

– Nije mi jasno da neko nema sto evra u kući, a predstavlja se kao veliki rijaliti učesnik, koji zarađuje ogroman novac. Jedan matori krezavac, ne treba da koristi javno mnjenje za narušavanje porodica i pretnje. On je bezbanković, nije pokazao nijedan kvalitet. Mislim da su se negde dogovorili, jedio je ona malo prešla granicu. Oni su jeftini rijaliti glumci – rekla je Žana.

– Jelena je rekla da on nije ni želeo da imaju dete, a navodno su ušli, kako bi zaradili novac za vantelesnu oplodnju – kazala je voditeljka.

– Rekla sam da je abortirala, on je to posle potvrdio. Oni su tužni za gledanje. Ona je nesrećna i ne zna da ceni ništa. Smatram da je uticala na njega, što je istina. Ona je donekle razlog zašto on nije dobar sa svojom decom – rekla je Omnia.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements