“Ne verujem u to, dve godine smo imali…” Mina Vrbaški se oglasila nakon navoda da je dečko prevario, evo šta je imala da poruči SVIMA
VIP 

Mina je u ovoj vezi provela pune dve godine, a taman kad je delovalo da je pronašla svoju srodnu dušu, uklonila je sve zajedničke slike sa mreža što je dalo povoda za priče o raskidu.


Bivša zadrugarka Mina Vrbaški donedavno je uživala u ljubavi sa javnosti nepoznatim dečkom, a budući da je u prošlosti imala buran ljubavni život, mnogi su se obradovali jer je delovalo da se Mina skrasila pored dečka.

Ipak, njena veza je posle dve godine pukla, a nakon što su se pojavili navodi da je Mini dečko bio neveran, ona se oglasila podužim obraćanjem javnosti.

– Morala sam da se oglasim iako sam rekla da ne želim da komentarišem ništa. Ništa ružno neću reći jer ja u mnoge stvari ne verujem, a da li se to desilo ili ne, to niko ne zna. Znam da smo mi imali dve godine zaista isuviše lepih trenutaka i kada bih nešto ružno rekla, bilo bi kao da pljujem po sebi – navela je Mina, pa dodala:

– Dakle, ostavljam ovu temu po strani i samo vremenu dajem priliku da pokaže šta je i kako. Sve što je suđeno to se i desi, što nije, tako valjda mora da bude. Ne želim više ni reč o svom privatnom životu, a kamoli o meni dragim ljudima – istakla je bivša zadrugarka i zahvalila se onima koji poštuju njenu odluku.

– Hvala svakome ko će da me ispoštuje i ništa ne pita, a onim dušmanima, ma njima ne mogu čak ništa ni da poželim – napisala je Mina Vrbaški u priči na Instagramu.

Nakon ove, Mina je podelila još jednu objavu, pokazavši da uživa gledajući prenos istorijskog teniskog meča između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza koji se igra na Olimpijskim igrama u Parizu.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements