“Lažni voditelj…” Zadrugarka udarila na Darka Tanasijevića, javno ga ISPROZIVALA – objavila njegov SNIMAK

Svojim objavama su zapalili društvene mreže.


Nedavno je u emisiji “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio bivše učesnike rijalitija “Elita 7”: Milenu Kačavendu, Jovanu Tomić Matoru i Marka Đedovića.

Ta noć je bila puna tenzija, Matora je ušla u niz verbalnih okršaja sa Kačavendom i sa Đedovićem. Milena je nakon emisije odlučila da se zabavi i da “pecne” voditelja na Instagramu.

– Lažni voditelj u akciji – napisala je Kačavenda u opisu.

Jasno je da je u pitanju bila samo šala između Milene i Darka, budući da je poznato da njih dvoje imaju sasvim korektnu poslovnu saradnju kada su gostovanja u pitanju. Oboje su uvek raspoloženi za dobru šalu, pa se niko nije uvredio zbog ovih javnih “prozivki”.

Bliži nam se početak osme sezone “Elite”. Darko još uvek ne zna koju će emisiju voditi u rijalitiju s obzirom na to da pored “Elite” kreće s emitovanjem i “Farma”, ali sigurno je da ćemo ga gledati na malim ekranima i da će biti deo voditeljskog tima.

Učesnici “Elite 8”

Za sada se nagađa ko će se useliti u Belu kuću od septembra. Kruže razne spekulacije po društvenim mrežama, a jedna od njih je i da se Milena Kačavenda možda vraća na velelepno imanje u Šimanovcima. Ona to još uvek nije potvrdila. Za sada je sigurno da Stefan Karić ponovo ulazi u rijaliti. On je juče potpisao ugovor sa vlasnikom Pink televizije, Željkom Mitrovićem.

Iako svi detalji novog koncepta još nisu otkriveni, pretpostavlja se da će učesnici biti podeljeni u dve grupe: plemstvo i srednjovekovne paore. Ovaj novi pristup obećava zanimljive dinamike, izazove za takmičare i svež sadržaj za gledaoce. Nedavno je produkcija otkrila identitet prve učesnice “Elite 8”, Ivane Keneški, a ubrzo je postalo poznato i ime druge učesnice.

Aleksandra Vučenović, dvadesetpetogodišnja fotomodel iz Zemuna, završila je Grafičku školu i nakon toga se zaposlila u kancelariji za adaptaciju stanova, što joj je bio prvi posao. Sada je spremna za novo iskustvo i avanturu u novoj sezoni “Elite”.

Ana Spasojević, nekadašnja učesnica “Zadruge”, takođe je lično potvrdila putem Instagram storija da će i ona biti stanarka Bele kuće kroz dvadesetak dana.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements