Bebica juče istetovirao Teodorin lik, a evo šta je Delićeva URADILA nakon toga! Svojim postupkom ZAPANJILA apsolutno sve

Niko nije očekivao da će povući ovaj potez.


Nekadašnji učesnici rijalitija “Elita 7”, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić, nastavili su da oduševljavaju javnost svojom vezom i izvan malih ekrana. Ova veza, koja je svoj početak doživela u rijalitiju, sada je dobila novu dimenziju kroz drastične korake koje su preduzeli kako bi iskazali svoje međusobne emocije i osećanja.

Nenad Macanović Bebica, poznat po svojoj nekonvencionalnosti, odlučio je da svoju ljubav prema Teodori Delić simbolizuje na poseban način.

Naime, Bebica je odlučio da istetovira lik svoje devojke, čime je izazvao veliku pažnju i fascinaciju javnosti. Popularni tattoo majstor Filip Reljić podelio je snimak ovog procesa na svom Instagram nalogu, pokazujući kako je Bebica dobio novi tattoo sa portretom Teodore.

U duhovitom tonu, Reljić je komentarisao snimak rečima: “Miljana na aparatima,” što je dodatno privuklo pažnju.

Međutim, Teodora Delić nije ostala dužna. Umesto da istetovira Nenadov portret kao što je on učinio s njenim, Teodora je odabrala emotivan, ali drugačiji način da izrazi svoju ljubav. Na svoje telo je istetovirala datum, prvi novembar, kada su njih dvoje započeli svoju emotivnu vezu u rijalitiju “Elita”. Ovaj datum predstavlja poseban trenutak u njihovom zajedničkom životu i simbolizuje početak njihove ljubavne priče, koja se na iznenađenje mnogih, nastavila i u takozvanom spoljnom svetu. Teodora je ovu novu tetovažu podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, zajedno sa fotografijom Bebice, koji je oduševljeno gledao ovo remek delo, obavestivši tako sve o ovom posebnom trenutku.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements