BRAK MATORE I ANITE JE BIO LAŽAN?! Otkriveni šok detalji – imale LAŽNU matičarku? “Pogrešila je 2 puta…”

Šokantni detalji isplivali u javnost posle godinu dana.


Rijaliti veteran Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, sinoć je gostovao u emisiji Narod pita, i tom prilikom progovorio o matičarki koja je prošlog leta na Svetom Stefanu venčala Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović.

Mića je šokirao kada je izrekao da je njihovo venčanje bilo lažno.

– Do kad ćeš, Mićo, podržavati fejk ljubavi, mene to zanima iskreno? – pročitao je voditelj pitanje, na šta je on odgovorio:

-Pa nekada dobra veza nije garancija za dobar brak, kako neko može da zna da je fejk veza? Može neko da vidi drugačije od mene. Teodorina i Bebicina veza je skalamerija – naveo je on, pa se Tanasijević nadovezao

– Mića kaže da je učio Anitu da ne treba da vređa ljude koji je vređaju, zar ne bi bilo logično da on sam poštuje to što uči druge? – pročitao je Darko, a Lepi Mića je odgovorom iznenadio sve.

– Nikada prvi nikog ne vređam, kada mene uvrede, onda dobiju nazad. Ja učim Anitu pravim vrednostima. Nikada nisam slagao, evo za ovu ženu što je Matorina i Anitina matičarka, tvrdi da brak nije zaveden. Kako je moguće da matičar dva puta pogreši prezime Aniti? – rekao je Mića, a ceo njihov razgovor poslušajte u snimku ispod.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements