Posle haosa oko razvoda Jelena Ilić odlučila da se posveti samo sebi: OVIM postupkom iznenadila sve!

Bivša zadrugarka svima jasno stavila do znanja da su loši trenuci prošlost.


Jelena Ilić poslednjih nedelja nalazi se u centru pažnje zbog razvoda od Ivana Marinkovića, poznatog učesnika rijaliti programa Zadruga.

Njihov razvod nije bio miran, već je propraćen javnim svađama. Objavljivane su čak i njihove privatne prepiske u kojima se vidi da se bivši supružnici raspravljaju. U jednoj od svađa Jelena tvrdi kako joj je Marinković kidnapovao psa.

Ilićeva je odlučila da okrene novi list u životu i da se posveti samo sebi. Na svom Instagram profilu podelila je i citat koji to potvrđuje.

– Zablistaj svakoga dana – glasio je citat na objavi Jelene Ilić.

Da li će se Jelena zaista posvetiti sebi i zaploviti mirnim vodama ili će nastaviti da vodi žustre rasprave sa bivšim suprugom ostaje nam da vidimo.

Kog zadrugara je Jelena simpatisala pre Uroša?

Ivan i Jelena ušli su u rijaliti “Elita” kao bračni par, ali su zbog Jeleneine afere sa Urošem Rajačićem odlučili da se razvedu. Jelena je pokušavala da prikrije svoju romansu s Urošem tokom boravka u Beloj kući, ali su njeni pokušaji kamuflaže pali u vodu pred kraj Zadruge.

Kada je prevara postala javna, Marinkovići su otvoreno počeli da iznose detalje iz svog braka, koji se ispostavilo da nije bio onakav kakvim su ga prikazivali.

Nakon završetka rijalitija “Elita 7” Jelena je podnela papire za razvod braka od Ivana Marinkovića. Ona ih je donela u zgradu televizije Pink, pa je Ivan dokumentaciju u toaletu na wc šolju, a sve su to ispratile kamere.

Noćas su u emisiji “Narod pita” gostovali Luka Majčiva, Lepi Mića i Slađa Poršelina. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Voditeljka, Ana Radulović, je upitala Luku za njegov odnos sa Jelenom Marinković. On je optužoo zadrugarku da ga je dodirivala po stomaku i da je želela da pređe sa njim granicu prijateljstva. Međutim, nijedan snimak do sada nije isplivao u javnosti kako ona njega dodiruje.

– Mićo, ne bi trebalo onako da vređate – rekla je Slavka.

– Zamislite, čovek da mi govori da sam životinja. Može bilo šta da mi kaže, da vređam, ali da mi kaže da sam životinja, ne – rekao je Mića.

– Luka, komentarisao si da je Jelena želela da prvo bude s tobom – rekla je Ana.

– Dosta žena mi je davalo neki povod, dodirivale su me po stomaku. Možda to ona nije tako gledala, ne znam – rekao je Luka.

– Kad se to dešavalo – pitala je Radulovićeva.

– Kad god sam se presvlačio, to je bilo 2-3 meseca pre Uroša. Mene ona nije zanimala – rekao je Majčica.

Povodom ovoga Jelena se još uvek nije oglašavala kako bi ispričala i svoju stranu priče.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

News Reporter
Advertisements