Predivne vesti iz porodice Kulić: Članovi porodice preponosni na Željka, ali mama Miljana i tata Ivan nisu tu

Poznata porodica iz Niša dočekala je i ovaj poseban dan.


Rijaliti zvezda Miljana Kulić uveliko se sprema za osmu sezonu popularnog TV formata “Elita 8”, a čitava porodica Kulić danas ima veliki razlog za ponos i slavlje.

Gde je Miljana Kulić?

Njihov najmlađi član, Željko Kulić pošao je u školu, a ovaj važan događaj baka Marija i deka Siniša, kao i tetka Tijana su ispratili na društvenoj mreži Instagram.

Na profilu pomenute mreže, koji pripade Miljani Kulić objavljene su fotografije malenog Željka u školskom dvorištu, a na prvi školski čas ispratila ga je čitava porodica.

Međutim, pored bake, deke i tekta, dečak nema nijednu fotografiju sa majkom, koja je verovatno trenutno u Beogradu.

Otac na službenom putu

Podsetimo, Kulići su nedavno “pružili ruku pomirenja” Željkovom ocu Ivanu Marinkoviću, pa je mališanovom polasku u školu prethodila porodična harmonija, uz oba roditelja.

Ivan Marinković podelio je fotografiju svog naslednika na društvenoj mreži Instagram, a tokom današnjeg dana bio je na lekasrskom pregledu za ulazaku u osmu sezonu “Elite”.

– Nema šanse da obnovim vezu sa Miljanom. Mislim da smo dovoljno ispričali. I ona i ja smo jasno rekli kako je to funkcionisalo. Nisam imao kameru da to sve zabeležim. Miljana je bila klasični gost kod mene. Imala je svoju sobu. Sednemo u dnevnoj sobi, pogledamo TV, a onda ona ide svojim putem. Bio sam kod nje zbog Željka – istakao je ovog jutra pred kamerama portala Srbija Danas Ivan Marinković.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements