“Meni je krivo, i dalje ga volim “: Uroš Stanić nikad iskrenije progovorio o Janjušu – njegove reči bole

Zadrugar je otkrio svoju neostvarenu želju.


U novom izdanju emisije ”Narod pita”, sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, sinoć su gostovali Maja Marinković i Uroš Stanić. Linije su bile, kao i uvek, užarene, a mnogi gledaoci su bili radoznali po pitanju privatnosti bivših učesnika “Zadruge”.

Ovom prilikom Uroš je progovorio o odnosu sa Markom Janjuševićem sa kim je imao urnebesne momente koji su svakoga dovodili do smeha.

– Uroše, Janjuš i ti ste imali zaista urnebesne momente. Deluje mi da i dalje imaš to razočaranje i tugu – započeo je Darko.

– Krivo mi je što je ispalo tako, moglo je drugačije. Možda bi se nas troje družili, čekali bi bebu i bio bih tu za njih. Da je on bio drugačiji, bilo bi bolje i ne bi me odbacivali. On me je odbacivao, govorio da me je izgustirao i sve je nipodoštavao – rekao je Uroš.

– Uporedio te je sa Karamelom i Bokijem 13 – dodao je voditelj.

– Poslao sam mu sliku remonta i iskoristio je to da me sprda. Čovek me omalovažavao i za cipele, kačio na stori. Kasnije mi se nije ni javljao, to govori o njemu. Meni je krivo, i dalje ga volim – kazao je Uroš.

– Šta ti je rekla majka – pitao je Tanasijević.

– Ne voli Janjuša, pogotovo kad je videla njegove postupke prema Aneli. Nju baš voli, čuju se preko video poziva – završio je Stanić.

Podsetimo, Uroš je nedavno doživeo nasilje na ulici kada ga je napao nepoznati muškarac u centru Beograda. Stanić je bio hitno hospitalizovan, ali uz adekvatnu terapiju lekara brzo se oporavio.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements