Afera KARANTIN uzdrmala početak Elite 8 – evo šta se sve dešavalo u hotelu noć pred ulazak u rijaliti

Takmičar ispričao detalje našoj novinarki.


Mića Jovanović je novi učesnik rijalitija Elita 8, iako je prošle godine bio najavljen, produkcija je tada odlučila da ga ne primi u sezonu. Ipak, tada je privukao pažnju javnosti zbog svojih izjava o simpatijama prema Mensuru Ajdarpašiću, kojem je slao provokativne fotografije i tvrdio da će ga osvojiti. Ove godine Mensur ne učestvuje, ali ostaje da vidimo da li će Mića pronaći novu metu svojih interesovanja.

Pre ulaska u rijaliti, Mića je razgovarao sa našom novinarkom i otkrio detalje iz karantina. Nagovestio je da bi ove godine moglo biti trudnoća među učesnicama, aludirajući na to da su neke sklonosti već očigledne.

“Neću da otkrivam imena, ali postoje nagoveštaji da se nešto izdešavalo. Definitivno će biti trudnica u Eliti, pošto ovogodišnje učesnice vole te stvari toliko da se to graniči sa patologijom. Ne mogu da kažem imena jer još uvek ne poznajem dovoljno njih. Na moja vrata nisu mogli da pokucaju, jer bi me teško dobili, ali ako se nešto desi, saznaćete. U karantinu sam imao cimere, bio sam sa troje u sobi. Nije bilo strašno.”

Detaljnije u nastavku:

Rijaliti program “Zadruga” postao je jedan od najprepoznatljivijih  televizijskih formata na Balkanu. Od svoje premijere, ovaj šou je privukao ogromnu pažnju publike, postavši nezaobilazna tema u medijima i društvenim mrežama.

“Zadruga” je prvi put emitovana 2017. godine na televiziji Pink, i brzo je stekla ogromnu popularnost. Prva sezona je imala za cilj da prikaže svakodnevni život učesnika koji su bili zatvoreni u “Belu kuću” pod stalnim nadzorom kamera. Koncept je sličan drugim rijaliti programima, ali “Zadruga” je ubrzo stekla prepoznatljivost po svom intenzivnom i dramatičnom sadržaju.

Program je nastavio sa uspehom kroz više sezona, svaki put donoseći novine u format i koncept. Sezone su se razlikovale po broju i vrsti učesnika, kao i po temama koje su se obrađivale. Pored klasičnih tema, kao što su odnosi između učesnika i njihovi međusobni konflikti, “Zadruga” je često istraživala i društveno-političke teme.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements