Tokom trajanja emisije ulazak u Elitu, Asmin potvrdio šta da očekujemo – doneo važnu odluku

Osma sezona rijalitija “Elita” je počela, a njega su svi čekali.


Asmin Durdžić, iako nikada zvanično nije učestvovao u rijalitiju, uspeo je da ostane u centru pažnje mnogo više od mnogih koji su se trudili da postanu rijaliti zvezde. Njegova medijska prisutnost bila je intenzivna tokom ove i prošle godine, zahvaljujući njegovim često provokativnim stavovima i otvorenim sukobima, pre svega sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, drugoplasiranom iz sedme sezone rijalitija “Elita”.

Duržić je neumorno vodio medijski rat sa Ahmićevom, gostovao u brojnim emisijama i upuštao se u sukobe sa drugim rijaliti zvezdama kao što su Dejan Dragojević, Lepi Mića, i Uroš Stanić i mnogim drugim. I pored svih tih sukoba, njegova odanost i ljubav prema Staniji Dobrojević ostala je nesmanjena, a on je neprekidno branio svoju izabranicu od svih napada i kritika.

Osma sezona rijalitija “Elita” počela je, ali Asmin Durdžić, kako se očekivalo, neće biti njen deo. Iako je tvrdio da je dobio dobru ponudu, odlučio je da ne uđe u stvarnosni program. S obzirom na to da njegova bivša partnerka Aneli Ahmić učestvuje u novoj sezoni, očekuje se da će Asmin i dalje biti prisutan kao važan sporedni “učesnik” rijalitija, spreman da odgovori na svaki eventualni izazov ili provokaciju.

Dok su trajali pripremni radovi i dok su prvi učesnici ulazili u kuću, Asmin se oglasio preko svog Instagrama: 

“Da se zna, ja više nemam uticaj na nikakve admine grupa; sve što će izaći nema nikakve veze sa mnom! Moj slučaj je preuzeo advokat koji se bavi mnogim stvarima, a ja nisam deo rijalitija! Moji odgovori će biti samo ‘ne znam’ i ‘ne sećam se’! Takođe, moj tata Mustafa Durdžić neće komentarisati, a sve ostale grupe rade ono što žele bez mog znanja!”

Podsećamo, Aneli je nedavno razgovarajući sa Srbijom Danas istakla:

“Možete saznati kakvo je čudovište Asmin. Piše statuse i stavlja slike svoje ćerkice, a pljuje njenu mamu. Mislim da nijedno dete nije ovoliko provlačeno kroz medije kao moja Nora. Ja snimam svoju ćerku kada uživamo, kada skače u bazen ili u igraonici. A on, koji kači slike svoje ćerkice, nije je video ni platio za nju već godinu dana, a na Norinu sliku piše o meni. Znači, stavi moju sliku pa me komentariši, a ne sliku ćerke. To je takva cela porodica. Ponavljam, to je porodica monstruma. Njegov otac je opet pisao status o meni, i ja posle ne treba da to komentarišem i da ćutim kada me pitaju novinari? E pa neću. Ko ste vi? Dođi, Asmine, ispred mojih vrata, kao što si došao kod Miće. Ajde, dođi ispred mojih vrata!” – iskrena je Aneli.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements