Ovo je prava istina o novoj takmičarki Elite 8 – vrlo je opasna , a iznenadila je i same novinare kako je došla u rijaliti

Njeni nisu bili za to da uđe u stvarnostni program na Pinku.


Snežana Vlajkov je nova učesnica osme sezone rijalitija Elita, a njeno ime je iznenadilo mnoge jer je ušla u grupu “Odabranih” – privilegovanih takmičara koji će tokom prve nedelje uživati u posebnim uslovima i imati moć da nominuju jednog takmičara. Iako je njen ulazak u rijaliti izazvao iznenađenje, jasno je da Snežana donosi sa sobom zanimljivu priču koja bi mogla postati ključna za dinamiku sezone.

Naša novinarka je imala priliku da se sreće sa Snežanom u Šimanovcima, neposredno pre njenog ulaska u studio. Snežana je otkrila kako je došla do prilike da postane deo Elite i zašto je upravo ona odabrana za ovu posebnu ulogu.

Ona se za početak predstavila okupljenim novinarima.

Zovem se Snežana Vlajkov. Imam 22 godine. Slučajno sam došla na ideju da učestvujem u ovom programu. Videla sam oglas i prijavila se. Ne znam kako sam se našla među odabranima – ispričala sam im da sam opasna.

Na insitiranje novinara ona je pojasnila šta misli pod time da je opasna

– Nemam kriminalnu prošlost, ali jesam opasna. Ulazim kao slobodna devojka, imam duge veze, ali nisam sada ni sa kim. Svašta sam videla u karantinu, ali pričaću o svemu samo ako me neko bude dirao, pa da se svetim. Moji nisu bili za to da uđem u rijaliti. Mama nije baš bila za to, a tata me je podržao.

Detaljnije u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements