Sevaju varnice između Ivana i Gasttozza – Marinković spomenuo i poznatu pevačicu “Ja sam Gocu Tržan smuvao, a vi ste je samo gledali”

Zadrugar prvi put spomenuo svoju bivšu ženu.


Tokom jučerašnje emisije Nenad Marinković Gasttozz i Ivan Marinković ušli su u žestoki sukob. Tome je prethodilo Ivanovo mišljenje da mu Gastoz krade fore i da ga kopira u pojedinim stvarima.

Nakon toga usledio je verbalni okršaj gde su zadrugari prozivali jedan drugoga oko izbora partnerki.

Ivan smatra da mu se Gastoz potajno divi i da krade njegove fore, što je Nenad odmah demantovao. Oni su se zatim dotakli i svojih bivših devojaka, prilikom čega je Gastoz ismejao Ivanov izbor partnerki.

– Imaš iste fore od pre šest godina, još par dana i neće se niko smejati – rekao je Ivan.

– I ne treba da mi se smeju, meni se dive, tebi se smeju – rekao je Gastoz.

– Ti si išao s ličnom kartom po Svilajncu da uzmeš očevo prezime – rekao je Ivan.

– Drago mi je što si pratio moj rad… Nemoj da se vređaš, ubuđaćeš se… Jao, nema li valjda uticaj g**no na princezu – rekao je Gastoz.

– On je oduvek imao kompleks od mene – rekao je Marinković.

– Ne daj Bože da vam Ivan Marinković pomogne u životu, jer obično to uvek izađe na nos, ženama da 200 evra pa prebaci – rekao je Gastoz.

– Ja kad sam hteo da smuvam Gocu Tržan, ja sam je smuvao, a vi ste mogli samo da je gledate na televizoru i da kupite njen cd – rekao je Ivan.

– Ivan Marinković mi daje savete kako da smuvam devojku u rijalitiju, možeš samo pertle da mi vežeš… Mi tvoje devojke vidimo, vi moje ne vidite – rekao je Gastoz.

– Ceo život si bio egocentrik, voliš da ponižavaš sve oko sebe – završio je Ivan.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements