“Toga se svi PLAŠIMO” Zbog ove Zoline rečenice nije u strahu samo trudna Kulićeva, Miljanina drugarica otkrila šta ih NAJVIŠE BRINE

Znala je sve o njihovom odnosu, a sada progovorila i o trudnoći.


Učesnica “Elite 8”, Miljana Kulić ovih dana je podigla ogromnu prašinu.

Rijaliti zvezda je nedavno pred kamerama saznala da je u drugom stanju i da čeka prvo dete sa Lazarom Čolićem Zolom.

O ovoj temi bruje svi, kako u Beloj kući, tako i van nje, a sada je o svemu progovrila i Miljanina bivša rijaliti cimerka, Milica Kemez, koja je istakla da Kulićeva treba da zadrži bebu.

– Treba da zadrži bebu, treba da sluša sebe. Svi govore da je luda, ali, kao prvo, svi znate koliko ja volim Miljanu i koliko se družimo, a drugo, danas kad god je neko inteligentan, on je lud. Miljana je preinteligentna, a to što ima anksiozne napade i što je hipohondar, pa svi smo. Samo što ona za razliku od nas izgovori sve što joj padne na pamet – rekla je ona i otkrila da je bila upućena u Miljanin odnos sa Čolićem.

– Znala sam da su se viđali, ali sam poštovala njenu odluku i ćutala. Ona je sa Ivanom dobro prikrila odnos koji ima sa Zolom – istakla je.

Nedavno je Miljana u razgovoru s Lepim Mićom istakla da strahuje šta će njoj Zola reći u privatnom razgovoru, na šta je Milica rekla sledeće:

– Toga se svi plašimo. Nadam se da ovo nije još jedna Zolina taktika – rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements