“Pacov jedan, ne misli na trudnu Milicu” Zadrugarka osula rafalnu paljbu po Terzi, a nije štedela ni Sofiju

Rijaliti učesnici na stubu srama.


Ovih dana je glavna tema u Beloj kući odnos Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Zadrugari po ćoškovima šuškaju da je Terza zaboravio na trudnu Milicu Veličković i da je “bacio oko” na Sofiju. Noćas su rijaliti učesnici posmatrali njih dvoje kako se ponašaju na žurki, a zadrugarka se u jednom trenuku poverila Dači Virijeviću da joj je Terza rekao da želi da je poljubi.

Milica je odlučila da ostavi Terzu kada je videla da šalje srca Sofiji, a onda se predomislila i rekla je da odluka nije konačna i da će od njegovog daljeg ponašanja zavisiti da li će biti definitivno kraj među njima.

Dešavanja sa žurke je prokometarisala i bivša zadrugarka Lejdi Di. Ona nije birala reči, pa je osula rafalnu po Terzi i Sofiji.

– Ja verujem da su samo drugari i da Sofija ne bi ništa imala sa njim, jer je Sofija “poštena” devojka. A kada se setim kako ste svi mene komentarisali zbog igranja koje nije bilo ni blizu ovoga ovako prisno – napisala je Lejdi, pa dodala:

– D*bilčina koja ne misli na Milicu koja je trudna. Pacov jedan i Terza i ova krava, a i svi njegovi i Miličini prijatelji koji mu ne skrenu pažnju jer je on sam po sebi glup – napisala je bivša zadrugarka na Instagramu.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements