Nakon što je ozvaničila vezu sa Matejom, oglasila se Anelina setra Sita – Iznela jasan stav porodice o dešavanjima u rijalitiju

Želi da izbegne neprijatne situacije.


Bela kuća bruji o odnosu Aneli Ahmić i Mateje Matijevića. Dok jedni među njima primećuju iskrene emocije, drugi smatraju da Aneli sa Matejom tera inat bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu.

Aneli i Mateja su se prvi put poljubili na žurki koju je organizovao Veliki šef i od tog momenta su nerazdvojni. Međutim, u početku nisu želeli da ozvaniče njihovu vezu, već su tvrdili da prijaju jedan drugome i da će videti u kom smeru će otići njihov odnos.

Međutim, ubrzo su rešili da ipak ozvaniče da su momak i devojka. Tim povodom su novinari kontaktirali Anelinu sestru, Situ Ahmić, a ona je iznela zvaničan stav porodice, a to je da za sada ne komentarišu dešavanja u rijalitiju.

– Ja sam već rekla da ove godine ne želim i ne mogu biti deo ničega, potpuno sam isključena samo ove ankete i profil joj vodim. Ako se nešto promeni naravno da ću se odazvati, ali za sada stvarno ne mogu. Odluka je da ne dajem izjave, jer čim se oglasim dolazim u situaciju da mi ljudi šalju poruke i da me razvlače po stranicama – poručila je Sita za “Pink.rs“.

Podsećamo, Mateja je tokom emisije pred svima priznao da je sada sa Aneli u vezi.

– Pa mi smo sad u vezi, proteklih dana smo neke stvari namerno radili. Ovde je sve naopačke, tako da ćemo i mi prvo ući u vezu, a potom se upoznati – rekao je Mateja.

– Mateja da li je istina da namerno usporavaš vaš odnos? – upitao je voditelj.

– Pa ja jesam pokušavao da to usporim, ali, eto sad smo zajedno i to je to – rekao je Mateja.

– Mateja da li će ti Uroš biti sin? – upitao je voditelj.

– Pa ne znam, on nekako to burno doživljava i to je razlog što do sada nismo ozvaničili vezu – rekao je Mateja.

– Da li si svestan da da će Uroš biti tvoj sin iz drugog braka? – upitao je voditelj.

– Ne znam šta sam dečku uradio bez da sam se približio Aneli. Mi idemo vizuelno jedno uz drugo, ta razlika od 8 godina se ne vidi. Janjuš i ja nismo prijatelji i to moram da napomenem. Sagledavši celu situaciju ja sam dao sebi za pravo da mi uđemo u odnos. Ukoliko on mene ne dira u spoljnom svetu onda mi imamo korektan ondos – rekao je Mateja.

-Da li si svestan da mnogi komentarišu da nisi stabilan uz Aneli? – upitao je voditelj.

– Na svakom mogućem polju sam spreman da ispratim ženu koja je sa mnom, pogotovo Aneli – rekao je Mateja.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements