Ovo je reakcija Mione Jovanović kad je čula da ostaje bez honorara i da izlazi iz kuće sa NULA dinara

Šaova devojka samo hladno odbrusila da treba da se okupa u bazenu.


U rijalitiju “Elita” došlo je do žestoke svađe između Mione Jovanović i Uroša Stanića, tokom koje su pale teške reči i optužbe. Stanić je tvrdio da ga je Šaova devojka izgrebala po leđima, dok je ona hladnokrvno odgovorila da bi trebalo da se ohladi u bazenu.

Situacija je postajala sve napetija, a Uroš je besneo, otkrivajući da će ona navodno izaći iz rijalitija bez honorara, na šta je Miona samouvereno izjavila da je već unapred uzela novac.

– Idi u bazen, idi plivaj tamo, tamo ti je mesto, majmune – rekla je Miona sa izrazom mirnoće kao antička sfinga.

– Vidi, ogrebala me je. vidi šta mi jr uradila ova ljubavnice od tri dinara. Nek te ljubi ljubavnica – lepršao je Uroš Stanić po sobi, izlazeći kroz sobu i vraćajući se unutra.

– Idi, plivaj po bazenu, indijancu, tamo ti je mesto, marš – rekla je Miona, koja je htela Staniću da da do znanja da se izvan situacije.

– Ja sam ušao u WC. to nije vaše vlasništvo. Od večeras, nema spavanja – zapretio je Stanić koji je sa Mionom u lošim odnsoima jop od prošle sezone.

Njihova rasprava se nastavila i u kuhinji

– Kako ćeš izaži sa nulom, ljubavnice – rekao je Stanić, podlsećajući je da svako kršenje pravila produkcije dovodi do oduzimanja od honorara.

– Marš , tamo. Tako si ti prpšle godine. Nisu svi kao ti. Neki imaju već pare, nisu svi bednici. Marš – rekla je Miona i na taj način otkrila da je, navodno Miona uzela deo honorara unapred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samorealno_6

Stigla je i kazna

Veliki šef reagovao je munjevitom brzinom s obzirom na to da je Miona prekršila pravilo života u Beloj kući i žestoko je kaznio.

Mioni Jovanović će zbog napada na Uroša biti oduzet mesečni honorar, potvrdila je produkcija.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements