Više se ne odvajaju ni sekunde: Sofija i Terza uživaju zagrljeni – svi se pitaju kako je trudnoj Milici dok posmatra ovaj prizor

Sevaju ljubavne varnice na sve strane.


Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza uživaju u ljubavnom zanosu, bez da razmišljaju kako se oseća trudna Milica Veličković, dok kraj malih ekrana posmatra kako njih dvoje razmenjuju nežnosti.

Oni su se osamili na garnituri u dnevnoj sobi i sve vreme razmenjivali nežnosti, dok su čekali da ostatak ekipe sa kojom su u budžetu spremi večeru. Mnoge zanima kako će se ovaj odnos odvijati i da li će sve biti idilično, kao što je sada.

U jednom trenutku Terza je legao Sofiji u krilo, što pokazuje da je definitivno zaboravio na trudnu verenicu.

Kako Vendi tumači ovu situaciju?

Vesna Vukelić Vendi, poznata po britkim i pronicljivim komentarima, postala je jedan od najvoljenijih komentatora rijalitija “Elita”. Njena sposobnost da bez ustručavanja analizira situacije i direktno ukaže na ono što drugi previđaju čini je posebno omiljenom među gledaocima. Vendi uvek ima hrabrosti da iznese svoje mišljenje, a njene oštre procene često postanu tema diskusija na društvenim mrežama.

Tokom nedavnog gostovanja u jutarnjem programu Studija B, Vendi se osvrnula na nekoliko ključnih tema iz rijalitija, uključujući i dugogodišnje učesnike ovog popularnog programa, te je sugerisla da ih sve treba zatovoriti u poseban grad gde će živeti sa peććatom na čelu da su “hendikepirani”. Posebnu pažnju je posvetila prevari Borislava Terzića s Sofijom Janićijević i njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković. Dok većina javnosti izražava saosećanje prema Milici, Vendi je zauzela drugačiji stav, kritikujući ne samo Boru, već i Milicu, ukazujući na aspekte njihovog odnosa iz prošle sezone.

– Nisam površni posmatrač. Imam utisak da će vrlo uskoro, kao što postoje paravojne formacije, tako postojati i paralelna država. U toj paralelnoj državi, ili da kažem gradu – a centrala će možda biti u Šimanovcima – živeće oni koji su godinama učestvovali u rijalitijima. Oni međusobno komuniciraju, organizuju svoja pravila, rađaju decu tako što su se međusobno izmenjali i ukrštali. Onda dobiju dete pa se opet zaljubljuju. Očigledno će se organizovati država u državi, koja će se zvati “rijaliti država”. Svi će oni imati svoje lične karte i pečat na čelu, da se zna da su s posebnim potrebama i da žive kao obeleženi. Verovatno će imati beneficirani radni staž. Morbidno ću zvučati, ali verovatno će imati i svoja groblja, jer oni postaju hendikepirani za normalan život – rekla je Vendi.

Više o tome možete pogledati u videu:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements