Greška je u Milici Veličković, a ne u Terzi – ispričala šta je trudnica uradila i zašto je Bora bio sa njom

Poznata pevačica smatra da Milica treba da bude srećna jer je u blagoslovenom stanju, ali napominje da Bora i nije baš za razmnožavanje jer ima ruralnu facu.


Vesna Vukelić Vendi, poznata po britkim i pronicljivim komentarima, postala je jedan od najvoljenijih komentatora rijalitija “Elita”. Njena sposobnost da bez ustručavanja analizira situacije i direktno ukaže na ono što drugi previđaju čini je posebno omiljenom među gledaocima. Vendi uvek ima hrabrosti da iznese svoje mišljenje, a njene oštre procene često postanu tema diskusija na društvenim mrežama.

Tokom nedavnog gostovanja u jutarnjem programu Studija B, Vendi se osvrnula na nekoliko ključnih tema iz rijalitija, uključujući i dugogodišnje učesnike ovog popularnog programa, te je sugerisla da ih sve treba zatovoriti u poseban grad gde će živeti sa peććatom na čelu da su “hendikepirani”. Posebnu pažnju je posvetila prevari Borislava Terzića s Sofijom Janićijević i njegovoj trudnoj verenici Milici Veličković. Dok većina javnosti izražava saosećanje prema Milici, Vendi je zauzela drugačiji stav, kritikujući ne samo Boru, već i Milicu, ukazujući na aspekte njihovog odnosa iz prošle sezone.

– Nisam površni posmatrač. Imam utisak da će vrlo uskoro, kao što postoje paravojne formacije, tako postojati i paralelna država. U toj paralelnoj državi, ili da kažem gradu – a centrala će možda biti u Šimanovcima – živeće oni koji su godinama učestvovali u rijalitijima. Oni međusobno komuniciraju, organizuju svoja pravila, rađaju decu tako što su se međusobno izmenjali i ukrštali. Onda dobiju dete pa se opet zaljubljuju. Očigledno će se organizovati država u državi, koja će se zvati “rijaliti država”. Svi će oni imati svoje lične karte i pečat na čelu, da se zna da su s posebnim potrebama i da žive kao obeleženi. Verovatno će imati beneficirani radni staž. Morbidno ću zvučati, ali verovatno će imati i svoja groblja, jer oni postaju hendikepirani za normalan život – rekla je Vendi.

A zatim se osvrnula na Terzinu prevaru:

– Što se tiče prevare, greška je uvek u ženi. Jeste presek sadašnjeg stanja to što je ona trudna i što ju je Terza prevario. Gledala sam je prošle godine. Volela bih da mogu da kažem da je ona u pravu, ali ja štitim istinu. Prošle godine je on želeo više puta da je ostavi. Ona je arlaukala, molila, tražila da je ne ostavi. Onda je iz sažaljenja pristao da bude s njom jer je bila najupornija. Onda se desilo da je zatrudnela. Kažete da su vereni, ali to nije veridba, to je bila divlja veza. Čim se pokaže divlje ponašanje, to su divlje veze. Tako se desilo dete. Hvala Bogu, deca se rađaju. Treba da bude srećna što je u blagoslovenom stanju. On nije reprezentativan za reprodukciju, njegova faca mi deluje vrlo ruralno, ali dobro, to je moj ukus koji sada nije bitan – rekla je Vendi.

Detaljnije snimku u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements