Na korak do pomirenja: Gruja i Mimas konačno oči u oči, zadrugari doneli važnu odluku – “Promenila sam mišljenje, vreme je da…”

Svi se pitaju da li će njihova ljubav dobiti novu šansu.


Sinoć je u rijalitiji “Elita” došao voditelj Milan Milošević, kako bi održao još jedan “Izbor potrčka i pretres nedelje”.

Na samom početku emisije komentarisala se podela budžeta Ivana Marinkovića, a glavni fokus bio je njegov sukob sa Anđelom Đuričić i Nenadom Marinkovićem Gastozom, a zatim su na red došli i drugi takmičari, među njima i Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mimas koji su izabrani za ovonedeljne potrčke.

Mimas i Gruja su prvo bili šokirani ovim izborom, ali kada su se emocije slegle, oni su doneli odluku da izolaciju istoriste na najbolji mogući način i popričaju o svemu.

– Ne komuniciramo. Moram da kažem da nisam želela da idem u izolaciju sa njim, ali sam promenila mišljenje. Idem u izolaciju, vreme je da možda porazgovaramo. On mi je rekao da me više neće vređati – kazala je Mimas.

– Neću je vređati, to je moja odluka. Nemam nameru da se mirim sa njom, ali nema potrebe ni da je vređam – rekao je Gruja.

Nastavak emisije doneo je komentarisanje ponovog zbližavanje Aneli i Mateje.

Više pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements