Terza se pokajao zbog varanja trudne Milice – izrekao pred svima, Sofija prebledela

Okrenuo ploču…


Učesnici “Elite 8” sinoć su nakon izbacivanja igrali “Igru istine”, a Borislav Terzić Terza sumirao je utiske nakon što je osvojio najveći procenat glasova publike, a potom otkrio da ne bi ponovo uradio isto, odnosno, da ne bi prevario trudnu devojku.

-Pitanje za Munju: Šta kažeš na odluku naroda? -pitao je Mića.

– Izgleda da narod vidi nešto što mi ne vidimo. Svi smo osudili postupak ali je čovek došao i priznao grešku šta sad treba da ga ubijemo. Najviše je procenata imao pored pet ljudi, ne mogu ja njega da poredim sa ostalim ljudima ovde jer ima manje glasačko telo i zaista ovo treba da mu bude vetar u leđa i da šuri samo jako -rekao je Munjez.

-Pitanje za Terzu: Da li misliš da je tvoj postupak bio ispravan nakon glasova? -pitao je Mića.

– Moj postupak je loš i ne želim da mi ovo daje vetar u leđa da ja sad skačem i da se kur*im, video sam ko mi ovde želi dobro a ko ne -dodao je Terza.

-Pitanje za Sofiju: Kada bi Milica došla ovde da li bi joj prišla i pozdravila se? -pitao je Mića.

– Ja sa tim nemam ništa, ne poznajem devojku i mislim da je najispravnije da ne radim ništa. Nema potrebe da se pozdravljam sa njom -rekla je Sofija.

-Da li bi sada kada razmisliš uradio isto i ušao u odnos sa Sofijom ili ne? -pitao je Mića.

– Da mogu da vratim vreme ne bih to isto uradio, koliko me ljudi hejtuju u vređaju mislim da mi to nije trebalo. Sad se to desilo i ne mogu ništa da promenim, očekujem da me svi pljuju i ko bude vređao nisko i ja ću tako da je to to -rekao je Terza.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements