Anina porodica se odrekla Stefana – ne žele ga više za zeta nakon što je ovu bruku priredio ćerci

Ne žele da trpe ovakve prostakluke.


Tokom današnje podele budžeta u rijalitiju Elita, situacija je izmakla kontroli kada je Luka Vujović izazvao pravi haos svojim komentarima. Luka je iskoristio priliku da Ani skrene pažnju da Stefan Korda, s kojim je u vezi, „nije za nju“, što je Kordu razbesnelo.

Revoltiran ovim komentarom, Stefan je počeo da baca tanjire po kući, čime je dodatno podigao tenziju među ukućanima.

Reakcija na ovaj incident nije stigla samo iz rijaliti kuće, već i sa društvenih mreža. Anina rođena sestra Ivana ubrzo je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vide Ana i Stefan, ali je preko Kordinog lica stavila znak “X”. Ovim simboličnim gestom jasno je stavila do znanja da ne podržava sestrin odnos sa Kordom. Fanovi su brzo reagovali na Ivanin potez, pa se sada postavlja pitanje da li će ovakvi događaji dodatno uticati na vezu između Ane i Stefana, koja već prolazi kroz turbulencije.

S obzirom na uzavrelu atmosferu u rijalitiju i sve veći pritisak javnosti, ostaje da vidimo kako će se dalji odnosi razvijati i da li će Ani ova situacija otvoriti oči kada je u pitanju Stefan.

Ušao u vezu a nije znao da je menjala pol

Inače, Stefan kada je ušao u vezu sa Anom, nije znao da je ona menjala pol i da je nekada bila Mika Vasić.

– Kada mi je rekao: “Ti si promenila pol” ja sam propala u zemlju, pa sam priznala da jesam. On mi je rekao da će se javiti sutra, rekla sam ako hoće s nama kući, hajde i on ode…Na pola puta, on meni šalje poruke: “Je l’ si stigla kući? Kada dođeš javi mi se”, kada sam stigla kući nisam se javila…On je meni rekao da je ispričao svojoj tetki, meni nije bilo svejedno. Do ujutru smo pričali, ja sam plakala, nije mi bilo svejedno. On je meni sutra rekao da dolazi po mene – pričala je Ana.

– Kada sam došao kući, ja sam joj rekao da sam se vratio, ali sam joj rekao da me pusti da se naviknem dva, tri dana. Mojima u početku nije bilo svejedno, ali sam im rekao da ja imam 30 godina i da ja mogu da radim sa svojim životom šta hoću i to je to – rekao je Stefan.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements