Alarmantno stanje u domu Janićijevića – Sofijina majka zbog kćerkinog učešća završila u bolnici, OTAC OČAJAN

Situacija u domu sad već poznate rijaliti učesnice nije nimalo jednostavna.


Porodica Sofije Janićijević je u očaju zbog njene veze sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je zbog nje ostavio svoju trudnu verenicu Milicu Veličković, koja bi trebalo da se porodi početkom januara.

Terza je naišao na oštre osude jer je nakon raskida s Milicom koristio uvredljive reči kako bi uzdigao novu vezu sa Sofijom.

Brankica Janićijević, Sofijina majka, izbegavala je odgovore na pitanja novinara neko vreme, ali se na kraju oglasila Maja, Sofijina sestra od tetke.

– Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi – rekla je Maja, koju su upitali zbog čega ima takav stav, budući da se Terza sjajno ponaša prema Sofiji.

– Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj – istakla je.

– Majka je dva puta bila u hitnoj, užas, užas! Ona je baš loše! Sofijin otac je u šoku, ne gleda više, niti ga zanima. Cela porodica je katastrofa – rekla je ona za Pink.rs, a potom se osvrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama:

– Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira – rekla je Sofijina sestra Maja.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements