“Izvini Milice, ispao sam najveći kreten” Terza u očaju jer je prevario trudnu verenicu, Sofija ga sasekla pred svima

Slomio se, pa brzo promenio ploču.


U emisiji “Pretres nedelje” voditelj Milan Milošević dao je reč Jovanu Pejiću Peji, kako bi prokomentarisao navode Ene Čolić da je Sofija Janićijević flertovala sa njim.

– Mislim da je Sofija bila ljubomorna što je Terza bio sa Enom, pa je namerno mene umešala u to. Mi smo možda 10 rečenicu progovorili. Ja nisam dao ovde zazetim devojkama elana da smatraju da ih ja muvam – govorio je on.

– Da li sam ja tebi dala znak? – pitala je Sofija.

– Nikad – rekao je Peja.

– Sofija, da li si ikad rekla Peji da te neko gleda? – pitao je Lepi Mića.

– Ja sam pomenula jednom Kadru, ne znam koga sam još… Možda Uroša. Ja sam Terzi uvek sve rekla. Joca me nikad nije pogledao, a ni ja njega. Ja njega gledam kao Daču, kao da je mali i nije za mene – objašnjavala je Sofija.

– Nema ništa. Jedino što imamo orman jedan do drugog. Ja se uvek sklonim – rekao je Peja.

– Ja nisam ništa perfidno prokomentarisala za tebe, mislila sam da smo drugarice. Peja je meni rekao da ti ne verujem ništa, da si pikirala njega i da moraš da se opereš od Terze jer si videla da ti to ne odgovara kad je imao manje procenata od Uroša. Rekao je da si ušla ozarena u vešeraj i da si mu se smeškala. Rekao je da ga je pikirala i da se pere – govorila je Ena Čolić.

– Ja sam se našalio sa Enom da znam što mi se Sofija nasmejala. Počela si da budeš bezobrazna. Hoćeš sa mnom da igraš rijaliti. Ti imaš sukob sa njom, pa mene mešaš. Rekla je Ena da se priča po kući, ako sam samo ja rekao, kako može da se priča? – rekao je Peja.

– Ja sam rekla to ljudima, a meni su rekli da znaju sve. Više ljudi mi je to reklo i da znaju šta se radi – dodala je Ena.

– Niko od mene neće da se pere, ja završavam ovaj odnos. Ja sam najveći kreten što sam te povredio, Milice. Izvini. Od mene niko neće da pravi majmuna. Niko od mene neće da se pere, ja stavljam tačku ovde i ja se ovde pitam – poručio je Terza.

– Terza dizao si Enu na žurci, prisan si jako, cela kuća priča za Aneli. Da li je njoj to normalno? – pitao je Milan Milošević.

– Ja nisam bliska ni sa jednim muškarcem – rekla je Sofija.

– Meni je Mrvica sad rekla da joj je pričala o bivšem dečku. Ena je glupost – poručio je Terza.

– On je mene sad ostavio. Ja vidim da ovde snage mene. On je ustao i rekao da sam ostavljena – nastavila je Janićijevićeva.

– Da se Sofija ponaša utorkom kao što se ti ponašaš, kako bi reagovao? – upitao je Luka.

– Kraj. Ona misli da bih ja sa nekom bio na žurci jer ja pijem. Sve mi je rekla i svako ko joj se obrati i pogleda kaže mi. To je bilo zbog Mrvice – priznao je Terza i počeo da se smeje, nakon čega je svima bilo jasno da ne želi da raskine sa Sofijom.

– Tražim da mi se izviniš što si me ostavio pre pola sata – poručila je Sofija, a on je to i uradio.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements