Anabela pitala Miljanu u čemu je razlika između nje i Lune, Kulićeva pobesnela, uporedila je sa životinjama, Sloba joj odbrusio! (VIDEO)

Jedan član porodice svakog zadrugara imao je priliku da postavi tri pitanja, a Anabela je jedno od svoja tri uputila Miljani Kulić


Zadrugari su ove nedelje imali priliku da čuju šta njihovi prijatelji i porodica žele da pitaju nekog njihovog cimera. Tačnije, jedan član porodice imao je pravo da postavi tri pitanja, ali za tri različita zadrugara.

UHVAĆENI: U Zadruzi se pojavila sestra Mikija Đuričića, Luna i Bane se IZBEZUMILI kad su je videli!

Veliku pažnju privuklo je pitanje Anabele Atijas, upućeno Miljani Kulić.

– Pošto si za stolom postavila pitanje da li bi ti imala šanse kod Slobe da si ušla tog 6. septembra, pa te pitam u čemu je razlika između tebe i Lune, pošto je on bio oženjen i tog 6. septembra? – pitala je Anabela Miljanu.

– Evo, gospođo Anabela, da vam odgovorim. Ogromna je razlika, abnormalna između mene i nje, iz razloga što se ja nikad ne bih zaljubila u oženjenog čoveka. Ja za razliku od životinja, imam um i razmišljam mozgom! – odgovorila je Miljana.

– A ona je životinja? Znači, aludiraš da je ona životinja? Da ima životnjski nagon? – ubacio se Sloba u odbranu svoje devojke.

 Normalan čovek treba svojim mozgom da razmišlja – uzvratila je Miljana i nastavila sa odgovorom.

UMALO DA RAZVALE KREVET: Toma opravdao svoju titulu žestokim S*KSOM sa Minom! (VIDEO 18+)

– Gospođo Anabela, između mene i Lune je ogromna razlika. Ni po čemu ne mozemo da se uporedimo i hvala Bogu što je tako. Nikada u životu svom ne bih bila sa oženjenim čovekom. Ja razmišljam umom jer sam ljudsko biće, nisam životinja. Imam mozak, plašila bih se posledica, jer se sve u životu vraća i plaća. Nikada ne bih bila druga nikome, to je velika razlika između mene i nje, jer prvenstveno poštujem sebe. Ali sama je tražila, sama je i dobila – odgovorila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

News Reporter
Advertisements