Anđela PEDALIRALA Gasttozza, završili su zauvek – ovo što joj je uradio neće lako oprostiti: Ne želi da priča sa njim nikad više

Mnogi su želeli da se njihova ljubav ostavri, ali od toga za sada nema ništa.


Anđela Đuričić je odlučila da prekine prijateljstvo i flertovanje sa Nenadom Marinkovićem Gasttozzom, nakon što je on stao u dobranu Enu.

Sve se dogodilo u toku emisije, a među šokiranima bila je i voditeljka ivana Šopić koja je želela da zna šta je pravi razlog.

– Anđela zašto si sada zamerila Gasttozzu što je sada branio Enu? – upitala je Ivana.

– Ivana, ja već mesec dana slušam najgnusnije uvrede od Gasttozzovog prijatelja Ša, on nikada nije skočio da me odbrani, a za ove situacije bezazlene brani Enu. Sa mnom više neće provoditi vreme i družiti se, u toj sam fazi da mi je jedna greška kraj. On je taj koji je potencirao, meni onda nisi ukazao poštovanje – rekla je Anđela.

– Ako ja treba da se sklonim zbog ovoga i to je razlog da prekinemo komunikaciju, onda okej. Ovo što je malo pre rekla uopšte nije na mestu. Ona nek se gura i inat, a ja ću reći po stoti put da se niakd neću mešati u njen odnos sa Ša – rekao je Gastoz.

– Ovo je moj osećaj i mišljenje, sada sam na delu videla neke stvari. Postoji nešto u njemu, taj odbrambeni mehanizam, ali ga nije pokazao pre meni – rekla je Anđela.

– Meni Ena stvarno nije bitna, danas kad smo imali nominacije, on mi je jako seo na kičmu, čekao sam da mu pokažem šta mislim – rekao je Gastoz.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Do skoro bili srećni

Ovo je došlo kao veliko iznenađenje jer je Anđela samo dva sata ranije izjavila da je niko tako ne zasmejava kao Gastoz.

Gledaj ovu Slađu ja nikada nisam gledao lajv a da nisam video Slađu da igra, ona igra i na zvuk wc šolje kad neko pusti vodu -rekao je Gastoz.

– Ali ona je takva i oduvek je pozitivna, ja nju mnogo volim -rekla je Anđela.

– Šta je sa ovim tvojim psom jel gluv, dođi ks ks, Uroše ne zovemo tebe nego Snupija -rekao je Gastoz.

– A pametan je, nemoj da mi ga vređaš, vidiš da ima 8 godina -rekla je Anđela.

– Tako mi sad dođe da pomazim te tvoje crnogorske butine -dodao je Gastoz.

– Ti si ludak pravi, prekini više da me zasmejavaš -dodala je Anđela.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements