Anđelu Rankoviću POZLILO, saznao da IDE NA SUD: Tužba po hitnom postupku stupa na snagu, takmičar skroz nagrabusio?

Kako se rijaliti bliži kraju, tako se iznose i mnoge stvari na čistinu. Jelena jasno dala do znanja da neće tolerisati laži koje su izrečene, te da će preduzeti sve pravne mere kako bi zaštitila svoju čast i integritet.


U sinoćnjoj emisiji popularnog rijaliti programa “Elita”, tokom specijalnog izazova na temu “Istina i laži,” voditelj Darko Tanasijević otvorio je mnoge intrigantne teme koje su obeležile sezonu. Jedna od najupečatljivijih trenutaka emisije bila je kada je podigao Jelenu Ilić Marinković, koja je podelila svoje planove o pokretanju tužbi zbog neistina koje su iznesene o njoj.

Jelena, poznata po svom direktnom stavu i sposobnosti da se nosi sa pritiskom, istakla je da je tokom svog boravka u Šimanovcima postala meta zlonamernih komentara i laži. Posebno je apostrofirala Anđela Rankovića, jednog od učesnika, za koga tvrdi da je izneo neistine o njenoj porodici. Jelena je naglasila da će po izlasku iz rijalitija pravdu tražiti na sudu.

– Slagala sam za dve osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je na primer za Teodoru i Gačića, ima i još primera. Bilo je laži da sam se venčala u septemrbu kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži – navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

– Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje – rekla je Jelena, a Anđelo je menjao boje.

Podsećanja radi, voditelj Milan Miloševič nedavno je u emisiji “Pretres nedelje” podigao Anđela Rankovića, koji je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

– Prvo: Zbog toga što je Ivan Marinković ponovo počeo da pije alkohol, a pričalo se da ga je ona izlečila i da je on s njom totalno drugačiji. Drugo: Pričalo se o tome da se popravila, a pokazala je da je nasilnica – naveo je Ranković za crnim stolom, a zatim nastavio svoje izlaganje:

– A treće je da se bori za potomstvo, hteli su da to iznesu ovde, a onda smo mi provalili da je u tome stvar, a podržava Ivana u svim lošim stvarima koje radi majkama i u ophođenju prema tuđoj deci.

Detaljnije u prilogu ispod:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements