Aneli Ahmić kročila u “Elitu” nakon što je PREKINULA TRUDNOĆU – NE PRESTAJE DA PLAČE, nema od bola

Za ovu učesnicu tek sledi turbulentan period, s obzirom na to da je donela odluku koja zauvek ostaje urezana u sećanje svake žene.


Taj ponedeljak kada je Milan Milošević objavio da je Aneli Ahmić trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem trebao je biti jedan od najradosnijih dana u njihovim životima. I, bio je. Nažalost, sreća je bila kratkog daha.

Nakon niza katastrofalnih svađa i uvreda koje su izgovorili jedno drugom, par je raskinuo, a bosanskohercegovačka starleta je odlučila da ode na takozvano “čišćenje”.

Aneli se nakon kiretaže vratila u “Elitu”. Kad je ušetala na imanje otišla je u kuću Odabranih, gde suu joj odmah prišli cimeri, koji su želeli da provere kako se oseća nakon potresnog dana koji je imala.

Aneli je izgledala vidno uzrujana i videlo se da je još uvek pod utiskom zbog svega što se desilo.

Aneli donela odluku sinoć nakon posete ginekologu

Ona je sinoć nakon posete ginekologu otkrila da će trudnoću prekinuti danas u pola jedanaest ujutru, što se i desilo.

Aneli je u bolnicu stigla u pratnji obezbeđenja, budući da je i dalje regularna učesnica “Elite” i da ne sme imati kontakte sa spoljnim svetom, a izgledala je veoma tužno i uznemireno.

Abortus nikada nije laka odluka za ženu, pa ne treba da čudi što je Ahmićeva delovala tako, iako je pokušala da sakrije lice velikim, tamnim naočarima za sunce.

Nakon što je bosanskohercegovačka starleta završila sa procedurom, oglasila se i njena sestra, i najveća podrška – Sita Ahmić.

– To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

– Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… da mora da bude jaka, nema druge… šta je tu je, zaključila je Sita vidno potrešena.

Janjuš za vreme Anelinog abortusa spava

Ono što je sve interesovalo je to gde sa nalazi Marko Janjušević za vreme Anelinog boravka u bolnici.

Po klipovima iz “Elite” jasno se vidi da se Janjuš nalazi u rehabu.

Kamera je jedno vreme konstantno bila uprta u njega, a takođe se jasno vidi i to da učesnik rijalitija još uvek spava.

Podsetimo, od Ahmićeve se ne odvaja obezbeđenje, kao ni medicinska sestra koja ju je i dočekala na vratima bolnice, a ono što zanima mnoge je i kada će se vratiti u rijaliti.

Ako sve prođe kako treba i bez ikakvih komplikacija, Aneli će u “Elitu” biti vraćena već danas.

Aneli se vraća u “Elitu”

Nakon teške odluke koju je sprovela u delo, Ahmićeva se u pratnji obezbeđenja odvezla putem Šimanovaca, gde će nastaviti svoje učešće do finalne večeri, koja je danas zvanično zakazana za 13. jul. Kako će njeni cimeri reagovati na njen povratak, ali i njen bivši partner i sadašnji neprijatelj Janjuš, preostaje nam da ispratimo.

Nesumnjivo je da starletu čeka turbulentan period, s obzirom na to da je odluka koju je donela teška za svaku ženu koja je primorana da se sa istom suoči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements