Aneli i Janjuš nisu svesni kakav ih pakao čeka kada izađu – Asmin progovorio: Ovo je čuvao kao kec u rukavu

Janjušević i Aneli planiraju azjednički život u Beogradu, ali su zaboravili da Asmin mora da dozvoli da dovedu Noru u drugu državu u ovom slučaju Srbiju.


Učesnici “Elite” Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš uveliko kuju planove za budućnost, a pra planira da živi u Bedogradu, gde bi bosanska starleta trebalo da se doseli sa ćerkicom Norom.

Međutim, pored toga što njena sestra i majka nisu za to, sa njima bi nekako i izašla na kraj, ali Aneli sve vreme strepi da će joj bivši partner Asmin Durdžić oduzeti prvu ćerku.

Naime, on se sada oglasio tim povodom jer neprestano dobija pitanja vezana za Aneli i Janjuša i to što oni planiraju novi život s obzirom na to da čekaju zajedničo dete.

– Ja bih bio najsrećniji kada bih mogao da provodim vreme sa Norom, ali ne kako mi Jasna i Sita odrede, nego kako ja sam sebi odredim – napisao je Alibaba u svojoj objavi na Instagramu, pa nastavio:

– Druga stvar, otišao sam u studio da rešim sa Norinom mamom problem oko Nore, ali dotinča nije htela, nego je rađe pričala o glupostima. Nikada neću odvojiti dete od majke, osim ako dete nije zapostavljeno. Što se mene tiče Nora ima pravo da živi gde god da dotični odluče da žive, i nadam se da će svi da budu srećni, i Nora i Kruna i nova beba. Što se tiče Nore kako ću da je gledam to će sud odlučiti, bez ikakvog kontakta između mene i dotične, šta više najbolje bi bilo da meni Janjuš kako očuh preda Noru kada dođem po nju.

Po svemu sudeći, Asmin nema nikakav problem da njegovo dete živi sa Janjušem, samo da ga on redovno viđa i po njegovim rečima, reklo bi se da sa njegove strane postoji dobra volja da svi budu jedna velika srećna porodica.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements